Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
17 godina? Ebote ko da im SDA vodi zeljeznicu.
Pardon. Lazem. Da im SDA to vodi cekali bi bar jos 20 godina. I himna im ne bi imala tekst.
🇧🇦🇧🇦 Konačno imamo pismenog kandidata za Predsjedništvo - pametan, rječit, ugledan, sa međunarodnim iskustvom i neko ko je sve u životu postigao svojim radom i znanjem!!! Ako Bosanci i Hercegovci ponovo izaberu nacionalističke stranke, onda BiH nema pomoći ! Pogledajte obraćanje naciji profesora Mirsada Hadžikadića sa CD FACE TV: https://www.youtube.com/watch?v=gN1qmedAFZU
Pa sami ste sebi srusili, sad ste popravili i u cemu je problem ??
Hajmo teoreticari zavjera, tri, cetri, sad!
Jeste, i Bosnjaci su sami sebe ubijali u Srebrenici a Srbi su pobjedili na Kosovu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sami ste sebi srusili, sad ste popravili i u cemu je problem ??
Hajmo teoreticari zavjera, tri, cetri, sad!
Mozes ti to zesce, nemoj se stiditi
Amerikanci su napravili taj napad majku im teroristocku da hoce svi umrijeti od raka. Nas su bombardovali 2 mjeseca najvece zlo. Koje postoji trebaju nestati.
To su sve Jevreji srušili, prizano je to nama naš efendija.
Pred izbore