Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mora da su mu nase jabuke sjebale popularnost kakaka
Jollijoker nisu mu nase jabuke naskodile vec uvezene iz poljske i prepakove u Laktasima u Duduk firmi.Tako firma Duduk handri i ostale gdje god stigne a srbi hajvani opet za njeg glasaju.Takav je i Putko a i rusi nece da znaju za bolje
Putin je izvanredan lik, Putin ima čast, a dežurni islamofobi mogu da se koprcaju jer Putin ne mrzi muslimane!
Ovako izgledaju sondiranja javnog misljenja - 69.9% Putin - 7,7 % Zhirinovsky (Ruski Seselj) - 4,6 % Yavlinsky (Yabloko) - 3,5% Boris Titov (Rost) - 3,1% Sobchak - 3,1% Grudinin (Komunisticka p.) Sta mislite, tko ce pobjediti ?
putko je car mafije
Na principu Ruske demokratie, pohapsi sve politicke protivnike i dobije izbore onako laganini
koliku tramp ima podrsku
samo da hoće pobijediti ponovo Putin.......
Putin ce biti dozivotni predsednik,rusi se u njega kunu ko u Titu. vozacu autobusa plata 4 milje eura, hvala dovidjenja
NIJE TACNO,A I PARALELA ODVRATNA
ZASTO DA NE ,NIJEDNO OBECANJE NIJE ISPUNIO- predizborni program koji će se koncentrisati na razvoj infrastrukture, zdravstvene zaštite, obrazovanje i povećanje prihoda građana Rusije. NIJE JEDINI, DAJ BOZE DA JE POSLJEDNJI(KOJI NIJE ISPUNIO OBECANJE)
Nije vazno kako glasa narod,vec ko broji glasove
Skim ce se dzikan dodo slikati ako putin izgubi
Masio ga Putin
Ma sta je bilo Putine
Sjebo ga DUDUK brat,gdje god odu tu vise ne raste i ne razvija se nista
Malo Putin nazadovao