Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stani zar niko od njih da ode protestvovat malo u Afganistan ?? Odakle dolaze izbjeglice. Da im nasavjetuju DA GA POĐAHKAD IZVADE HANUMI, a ne da nakon 15-20 godina plod svog naticanja isporučuju Evropi ! ISto važi i za arapske zemlje dembelije : PRIHVATITE SE POSLA A NE DRUŠTVENIH MREŽA, MANJE ĆETE GA ISRPLJENI UVALJIVATI, jer ALah sigurno neće raditi mjesto vas, a papa na to dodaje NIJE NI BOG MAĐIONIČAR.
Nevidim ja na slici ni jednog Grka, ne vjerujem da njima Grci daju podrsku vec su oni protiv svega sto Turska radi, dakle o u ovom slucaju Grci samo zloupotrebljavaju izbjeglice.
Hiljade "grka"?! 😂😂😂
Islam je najveće zlo koje potiče mržnju i ubijanje, muslimani su najprljavije i najprimitivnije spodobe, muhamed je lažni prorok , bio je razbojnik, psihički bolesnik, pedofil.
Pa primite ih u svoju kucu ako im dajete podrsku, jebali vas oni.
Ako ne daš sadake i ne primaš u svoju raju, prijete ti slanjem izbjeglica.
Tako i treba. Zasto bi Turska hranila i izdrzavala milione izbjeglica ako ne mora? Pa nisu humanitarna organizacija. Nek Evropa pocisti svoj nered u Siriji i ostatku svijeta i nece bit izbjeglica. Ne vidim razlog zasto bi treca drzava snosila posljedice necijih tudjih aktivnosti.
@silver44, znaš zašto ? Zato što je Turska sa Saudijskom Arabijom i Katarom jedan od inicijatora rata u Siriji. Turska ima svoje izvore zemnog plina, ali svoje nafte nema ni kapi. Rat u Siriji nisu napravili Evropljani, već Turci zbog sirijske nafte. Zato Turska ne samo što treba da zbrine te izbjeglice iz Sirije jer ih je sama unesrećila, nego ima dužnost, mora. da ih zbrine. Treće, kavi su to ljudi koji ti prijete ako ih ne primiš u svoj kruga raje i ne daš milostinju ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sam pusti i nedaj se od nikog levatiti.
Kroz 10 godina sve će biti automatizirano...Pola Europe i 90% ostalih će ostati bez posla... Nije mi jasno.... Japan gubi stanovništvo a ima tvornice gdje rade aute, strojeve BEZ LJUDI.. Najviše će biti pogođena ova primitivna zanimanja....jednostavna...restorani, čiščenje, rad na traci... Njemačka sad izdvaja 30 milijardi Eura samo za izbjeglice godišnje.... + socijala.....Ko to može izdržat...
...sirotinja je vazda sitan kusur. znamo i sami.
Pozdrav commi, stari vuče, imam jedno pitanje za tebe, nisam ti previše informatički pismen, pa nekad kad budemo oba tu, postavit ću, jel more?