Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam nista protiv tih jadnika, ali sto malo ne okrenu u Saudiju, Kuvajt, Emirate, Jordan, Bahrein, Maleziju itd... sta su svi navalili u Europu
Tamo nema socijale i morao bi raditi !
Mala ispravka - Jordan je prepun izbjeglica iz Sirije. Ima ih tamo skoro 700000. Ovo ostalo stima...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sreća pa nismo u EU, sad bi nam isporučili jedno 450.000 do 500.000 izbjeglica jer smo mi svakako džamijama prekapacitirani .... ! ! ! !
Ma zaobilaze nas u sirokom luku...
A mozda im se i dopadne bez obzira sto nema dzamija, ko zna, samo ne valja tako raditi.
Kauboji i evrpska kasta ujebali su cijeli svijet pa i Afriku i Aziju a sada ne zele ljude kojima su upropastili zivote. A sta bi bilo da u Europi izbije kakva epidemija, rat ili prirodna nepogoda. Gdje bi to otisli milioni evropljana ?
Pa sta je to cudno. Ni islamske zemlje nece da primaju hriscane.
Samo puni Evropu, ima da Svabice prime puna usta crnog kurca. Natalitet u Njemackoj se popravlja.
mater vam vašu... a kad ste 80ih na buvljaku šarafe za črvenku prodavali niste pitali jel musliman ili je katolik... polako, polako, ima ona epizoda TLN kad vi hoćete preko zida a Zena merdevine baci... ta tek treba da se odigra... mamu vam jareću...
@Armenac1974 Kako niko nije imao muda da se kurci nacijom? Kako su Srbi mogli usvojiti ultranacionalisticki velikosrpski referendum, legalizirali cetnike i nacionaliste i tako dopustili da se unisti Yuga?
Ovo je samo cijena koju Evropa placa za rat protiv terorizma i Islamskom svijetu , od Busa do Obame i Blaira. Kad su slali vojsku na Sadama i Gadafija nisu razmisljali o posljedicama.
Evropa i ljudska prava, hmmm.....Valjda je sada svima jasno zašto je Evrpa u BiH poslala onog Lajčaka za Visokog predstavnika.
Sto Srbi nece da pisu Vukovu cirilicu nego samo latinicu koriste, a puna usta srpskog jezika.
Pa sto ne naprave dzamije?
Sva ta govna pobacati u more i neka plivaju nazad odakle su došli .Na kraju će biti puške u ruke i .... riješen problem.
Danmarino-sve će se to lijepo riješiti ili nazad ili hrana za ribe.Ja sam za hranjenje riba da se ne koti gamad.
Ali su zato znali slati vojsku pod okriljem NATO-a da napade muslimane .
Boze moj na sta smo spali umjesto da se tvornice otvaraju da nam djeca imaju gdje raditi mi navijamo za dzamije i crkve... kolike pare idu bogomoljama, a njih zaboli neka stvar za sirotinju i oni se druze samo sa baketom i covketom...
Sasvim novi level fašizma.
Je.bem li ti ma.ter seljačku, radi se o izbjeglicama koje nemaju ništa. I srpske smradove je neko prihvatao kad su bježali, to ste brzo zaboravili. Sa takvom pričom zaslužujete da vam se ponovi stotinu oluja.
Pa vas Vlahe niko nije jero da dodjete u Bosnu. Dosli ste za Turcima i sad glumite srbe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Napravite ogradu, ko oni oko srbije.
Slovačka je jedna od najgorih zemalja za strance, u 2. svjetskom ratu bili su na strani Hitlera, protjerali i pobili skoro sve Jevreje. Prema Mađarima koji su zajedno sa Njemcima osnovali Bratislavu (nekadašnji Pressburg )i kojih ima 10% se odnose vrlo loše. I nije tačno da nema džamiaj u Slovačkoj, ima jedna koju su izgradile Osmanlije i nalazi se na jugu Slovačke.