Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ceric i Silajdzic su tamo redovni gosti.
one minute please...
VUČIĆ OTIŠAO DOK SE DOMAĆI FAŠISTI KITE IZJAVAMA GENERALA KOJI POZIVAJU NA RAT ! SMRT FAŠIZMU SLOBODA SLAVENIMA CIJELOGA SVIJETA I ŽIVIO BRATE PUTINE !
Hi hi hi hi kako klix preskace da jedini iz regiona covjek tj. Vucic biti na tom skupu HALO KLIXE NIKO NAM NIJE KRIV STO IMAMO U BiH MEDJEDE UMJESTO POLITICARA
Jucer je objavljeno da osam ljudi posjeduje vise od 50% planete.Organizacija za pljacku 2017 godine u Davosu nije ništa novo ima i uskoro Bildenberg skup gdje ce da odluce "BITI ILI NE BIT"