Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skroz ste fulili. Veliki sam fan Sandersa ali ta anketa se odnosi na nacionalni nivo. U New Yorku ima desetak poena prednosti.
Jedva cekam da Berni pobjedi. Vracanje socijalizma na velika vrata. Jedva cekam da vidim face ovih mladih nacionalista i fasista. Berni ce vam glave doci samo zato sto ste se Tita odrekli. Satrat ce vas
ne znaš o čemu pričaš
znas kolko me zaboli
pocinje bitka za new york a i starosjedioci indijanci mogu glasat po principu jedan covjek jedan glas a njih 0.0004%
Ova Clintonka je veliko zlo.
@lik5 U ovom slucaju slazem se s njima. Samo kad se sjetim njenog laganja o slijetanju na tuzlanski areodrom,kako je pod "snajperskom paljbom" herojski sve to izdrzala. A njene izjave i izjave Sandersa se ne mogu ni porediti...ovaj je veliki gospodin ona obicna kucka.