Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije navedeno još i to da će se vježbi NATO priključiti i vojni experti i instruktori iz Zenice i Gornje Maoce !
drzava Ukrajina vise ne postoji, potpisali su sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju.. dobrovolno se odricu svoje drzave kao sto se i mi na Balkanu odricemo ljubeci EU dupe da nas bolje zavrcu!
Zajednicke vojne vjezbe NATO i Ukrajine nazvane "bjez'te noge, posra vas guzica", potpuno identicna sa vojnom vjezbom NATO i Gruzije od prije nekoliko godina. Vjezba se sastoji u tome da se korumpirani politicari nahuskaju na konfrontaciju sa Rusijom, a kad Rusi odgovore, vojska nekontrolisano bjezi u svim pravcima.
Čemu usrane vježbe kad svi imaju atomske?
Šta pokušavaš reći?
VJEZBAJU BJEZANJE KAKO JA VIDIM
Osjetice Rusija sankcije htjela ili nehtjela, nemozes protiv svijeta
Zaplakao Senahid Halilović...
Ode i Ukrajinau NATO..
Gde jadna da ode kad ne zna gde su joj granice.. Jedino ako prizna Kdim
može i Avganistan u NATO, ali na papiru, jer su sinoć Talibani bili na večeri u hotelu sa pet zvjezdica Serena u srcu glavnog grada Kabula, ima mrtvih špijuna iz nekoliko zemalja, ubijen je i kamatar MMF-a. www.klix.ba/vijesti/svijet/talibani-izveli-krvavi-napad-na-luksuzni-hotel-u-kabulu-i-ubili-9-civila/140321013
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahaha vjezbajte vi koliko hocete kad Rusiji mozete samo m... polizati :D