Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isa alejhi selam, je bio jedna karika u dugom lancu poslanika i vjerovjesnika poslanih od Allaha različitim društvima i nacijama kad god su oni trebali uputu ili kad su se udaljilji od Allahovog učenja. Isa je bio posebno pripremljen od Allaha da bi bio poslan židovima koji su odstupili od učenja Musaovog (Mojsije) i učenja drugih poslanika.
Bio sam ovdje prije 5-6 godina... super osjećaj i mnoštvo ljudi... nažalost nemile scene su skoro pa svakodnevnica među svećenicima različitih crkvi... natežu se oko centimetra... nadam se da će i wc nekih 50 metara odavde popraviti