Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi izlazite na protetste u Zenici i podrzavaj te pobunjenike...
kako god nazvali pakovanje.ali u pakovanju su govna samo takva.
@h8er_ bas sam to htjeo napisati , ja ne mogu da vjerujem da netko moze tako da provali , zastava Sirije ne postoji jer je drzava u ratu haha , po njegovoj logici da su oni ISIL izvjesili zastavu IDILA u dvorani u Francuskoj gdje su poklali ono , Francuska ne postoji jer je drzava u ratu , Dedjal bolje ti je suti
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
a vi branite pobunjenike. asad odavno je zelio pustiti civile,a umjerenim pobunjenicima je draze da bude sto vise civilnih zrtava i patnje ne bi li zapad ucinio korak vise.
asad je davno zelio pobiti svoj narod (prije rata, a i u toku rata) , ali nikako mu ne ide od ruke.
A zasto ovo mora biti istina?? ko kaze da je istina da je ista zapaljeno?? svi mi ovdje seremo ko kome treba dati podrsku,ko koga nauzava itd a djeca nemaju sta da jednu ubijajaju ih i jos mnogo toga..al mi smo vazda najpametniji ..Nedo Bog nikome....
Gde su oni sto brane pobunjenike? Necu se iznenaditi da se organizuju ponovo u Sarajevu. U Bosni lud zbunjenog! Postoji u izvesnom smislu i napredak sudeci po komentarima,poceli bosanci da shvataju desavanja u Siriji,ali to je nedovoljno.
Koji su to kreteni. Ovo je civilizacijsko dno dna od ljudi. Dogovore primirje i evakuaciju a onda uzmu i zapale autobuse za evakuaciju.
ovi muslimani samo ratuju a uvijek je neko drugikriv,jebeni arapi
ANKETA 1) Ko podržava Kur'an i Sunnet Poslanika s.a.w.s. ( Islam) i njegove sljedbenike dajte ( + ) 2) Ko NE podržava ovo gore navedeno dajte ( - ) P.S. Čovjek će na onom svijetu biti sa onima koga je volio i podržavao za svog života !
Okupili se kjafiri i džahili u komentarima da veličaju čovjeka koji je protiv Kur'ana i Islama Teško onome ko bude podržavao Allahove neprijatelje... :))))))))
U biti mi nemamo pojma iskreno , sta nam se preko medija plasira to i znamo, a svi znamo da nase medije sigurno ne kontrolisu Asad, Rusija i Iran , barem ja mislim da nismo toliko glupi...
Kakvi pobunjenici, teroristi!
A sad vjerujete u izvjestaje BBC?
Oni vjeruju samo kad je nešto protiv Islama Jer Allahovi neprijetalji nikad neće voljeti bilo šta što ima sa čistim islamom
Ma nije moguce ti demokratski pobunjenici da tako nesto urade.
hoćemol sad proteste protiv pobunjenika malo ha??
Pa kako to? Zar oni nisu dobri i umjereni decki? Evo skoro se cudimo.
Izvucite narod na sigurno i sravnite to sa zemljom!!!
pa to je ormalna stvar ti pobunjenici i ID drze te ljude kao zivi zid i znaju ako oni odu da su najebali
Vehabije na preparatima