Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shvatio covjek da ima posla sa britanskom droljom .Domace je najbolje pasha, provjereno.Bolje ti je i egipatsko govno nego strankinja bilo koja.
e neka oce ona s talibanom
Nije Sa-x nikakav islamofobni portal. Sa-x je sigurno najbolji informativni portal na ovim prostorima. (ako iskljucimo forum). Problem Sa-x-a je da imaju nekoliko novinara koji zaista jesu islamofobicni, bolje reci mrze sve sto ima veze sa Islamom. Jedan od tih novinara je i onaj koji je postavio ovaj clanak. Nije niko mutav da ne zna sta ovaj clanak predstavlja. Sa ovakvim novinarima redakcija Sa-x-a treba da razgovara i da ih eventualno odstrani sa posla, jer to sto rade nije nista drugo nego sirenje mrznje i netrpeljivosti medju ljudima. Naravno ako redakcija misli da i dalje ostane na vrhu najboljih. :)
sa ovakvim glupastinama i drze stoku na ovom sajtu, smece, jad , propaganda, lazi
sarajevo-x islamofobni cionistiki sajt, bojkotujte ova g.ovna
I ja sam se zenio, pa razveo, pa koga libo racku za to.
ja portala i k u r ccc aaa e-bo vam konj mater i ko vam dade i skolu i olovku da pisete, tj da prepisujete
sjelina je u glavi...masalaaa
jadna ti sta si drugo ocekivala od prljavog arapa!!!!!!!!
fakat nikad ne komentarisem....al ova vijest je najgluplja sto sam procitao na sa-x u zadnjih 5 godina :D samo jos fali skandalozno ;)
ja teksta i g.o.v.a.n.a...nidje veze... ne znam je li gora ona ili vi sto ovo prenosite :S bs ste dotakli DNO!!!!!
i jesi, stupid
\'\'nije ovo nikakva vjest nego ovo bi trebala biti platforma za malo pljuvanja po islamu...fuj Sa-x svakim danom mi se sve vise gadite\'\' tacno tako - a mala je imala 17 godina i veze nema sa zivotom.. ovo bi mogla biti i prica udala se, ostala trudna i saznala da joj je muz homic ili da ima 16 ljubavnica ili da ima 3 djece iz prethodna 2 braka i to sve u Engleskoj ili Americi i sta? nikad ne bi bila vijest!! ali OVO je vijest..
Bravo! Ote mi rijec iz usta. O Filipincu i Njemici nikada ne bi bio objavljen ovaj clanak (vjerovatno prenesen iz nekih engleskih novina). No, danas je drustveno prihvatljivo \"crno-bijelo\" pljuvanje po muslimanima. Ovaj clanak je kao trebao da pomuka Engleze da ucvrste svoje objektivno misljenje o muslimanima kao poligamistima i nazadnim macho-tipovima koji ne postuju zene. ODVRATNO
Ja ipak mislim da ima veze sa islamom one traze muslimanske cune jer su ciste a ne ko kod cafira njihovih sa rolkom prljavi pih haj vozdra