Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DANAS SUTRA ĆE BITI ISTO SA NIKOVIMA...srbin,WEST MOSTAR...Filip...ČEKAJ MALO,Filip NE MOŽE...ON SE ODSELIO.PAMETAN Filip.
JOJ STO SAM SRETAN KADA CITAM SVE OVE KOMENTARE A ZNAM DA NE ZIVIM U BOSNI, DRAGI BOZE HVALA TI STO SE ODSELI
WEST MOSTAR,u pravu si brate ni uho da ne ostane isto ko u trusini,ili ko što srb. poklaše one havajce na vlašiću,doduše ostavili su im uši
Ratku kao istinskom borcu za pravednost i ravnopravnost treba podici ogroman spomenik na sred Bascarsije, niti jednu muslimanku nije pustio pijehe da ide u Alijinu mahalu sve su dosle vam ko gospodje nahranjene odjevene u Autobusu cak i djecici uvjek je dijelio bonbone CIKA RATKO JE VELIKI LJUDINA A BUDUCNOST TO POKAZUJE SVAKIM DANOM SVE VISE I VISE.
i zar se ne kaze \"ŠESTERICI\" zastitara???
Cuj \"opisi rijec VEHABIJA\"? Dakle, rijec vehabija ima 8 slova, od toga 4 sugalsnika i 4 samoglasnika. Sastoji se od slijedech karaktera: v, e, h, a, b, i , j, a. Glupane! Usput, nadam se da ce se ameri i talibani medjusobno potamanit dole, da ni jedan ne ostane.
PA BAR JE LAKO TAMO SREDITI STANJE, PUSTIŠ RATKA MLADIĆA VOJSKU I KAŽNJENIČKU BOJNU HVO, NE BI UHO OSTALO.... PZ IZ HRVATSKOG MOSTARA
ej ba .... dje ba zapelo sramota i od Boga i od naroda da tucete tu bijedu po Avganistanu. Gledo sam videosnimak kod komsije iz Avganistana gdje vas dole prase Talibani, rece komsija da nikad nece Talibani protiv PRAVOSLAVNOG KRSTA alii cim mu spomenes Baznija i mosnjak iz Bee Haa povracamu se od muke. ZATO VAS JE GADAFI IZRUZIO I REKO DA STE OBICNE HULJE I ODPAD SRBSKOG NARODA I NIKAKVI MUSLIMANI
@Srbine, necemo mi protiv svoje brace Talibana, mi smo ispod istog cekica kovani, to ste i vi osjetili na svojoj kozi. Jos kada vas postavimo horizontalno ali ne pod zemlju nego negdje na djubreniku, onda moze se reci RAHAT ;) Sa vama ne zelimo, protiv vas uvijek do Sibira.
To je ta civilizacija, nisu oni div-ljaci nikako, pa ih dovedite sto vise i pitajte se sto ne mozete u Evropu, mozete li ikako u Evropu preko Irana i Pakistana, predlozite to EU, de-bil-cine.
ruljak, opisi rijec VEHABIJA?
OVO SAMO MOGU VEHABIJE MUSLIMANI PLJACKASI ..
Mogu da se proseravaju ovi Talibani ali kad udare na Bosanske hajduke zazalit ce. Mogu da zamislim kad Talibani povicu Allah Ekber a Bosanci opletu sa druge strane po njima uz povike Allahu Ekber baznijaaaaaaaa
moraš ih nekako povaljati,il ih metkom il mačem svejedno,tako smo mi srb.nde
A gdje je ona moćna ptica,Anđeo smrti od juče?Gdje je onaj snajperista što tuče na 2,4km?Ništa nije kako se čini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!