Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se Bosnji raspada zdravstveni sistem, drzava ide ka bankrotu, preplavljuju ga ekonomski migranti u tranzitu. Privatne firme propadaju, povecava se broj nezaposlenih, korupcija postala prirodna stvar a afere teske i po 10,5 mil.afera Respirator, Asim itd postale slika svakodnevnice. Bosnjo brine o Bidenu jer valjda se nada da ce mu Biden rjesiti crnu sliku drzave u kojoj zivi. E moj Bosnjo moja zabludo!
@LaCasaDePapel Kmeeeee kmeeeee kmeeeee
@LaCasaDePapel sve si tačno napisao s tim sto i Srbija, Hrvatska su u prilično sličnom sranju
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Je li iko primjetio da je Trump osvojio glasove najviše iz srednje Amerike, gdje živi većinom primitivno, neobrazovano i fašističko stanovništvo, takozvani rednecksi. Ista je situacija i kod nas sa SDA.
@Dezmond i krezubo
@Dezmond bogati postaju bogatiji, siromasni siromasniji, raslojavaju se stalezi, srednji stalez nece postojati. U svim demokratskim drzavama ista je situacija. Bidena podrzavaju oligarsi i ocoto svi koji imaju koristi od zadrzavanja politike u korist bogatima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nek slave treba da slave posljedni ispracaj u vojsku jedr cim biden dodze bit ce rata i mrtvih poslje ce da slave na pogrebima ili dzenazama pozdrav Bizon,vcima
Covid ništa pa prije par dana za okupljanje dvije osobe su govorili Covid Covid nema okupljanja, a pazi ovo može i ovo je opravdano kao u vrijeme smrti Floyda kad su antifa i BLM palili tad se nije spominjao Covid, joj mediji šta radite od ovog svijeta posherem vam se na struku koju ste podredili moćnicima
Pa vi ste ga i bili izabrali...nisu francuzi...
Biden će definitivno izvući BiH iz ove situacije. Biden je BiH heroj. Ima eto govor Bidena u senatu gdje se čovjek bori ne za bošnje već bosanske muslimane. Šta hoću da kažem. Biden je vidio ono najljepše i najljudskije u bosanskim muslimanima kroz oči A. Izetbegovića i H.Silajdžića koji su takođe veliki humanisti. On ne traži za bih muslimane sinonim bošnje. Biden vidi bošnje koje prihvata kao muslimane gdje srpska politika vidi kao prolazni vjetar.
Trampa ne vole i zaista nije dobar za vanjsku politiku jer je jako prevrtljiv i nepredvidiv. Ali bojim se da ce Amerikanci zaliti za Trampom...
Ne slave građani, nego njegovi protivnici. Ovako se dobija utisak da su svi protiv Trumpa a to nije tačno. Tipični spin Klixa
A interesantno da sada niko ne pominje ove epidemioloske mjere, neophodnu distancu na mirnim setnjama, opasnost od sirenja smrtonosnog virusa...valjda se na marsevima koji slave Bajdena virus ne prenosi, za razliku od onih Trampovih koji su zarazili pola Amerike 😜🙃
Ovo je poraz za republikance, ali i za SNSD, HDZ I SDA.
Hocemo li mi doziviti da zapjevamo i zaplesemo povodim nestanka i odlaska sa politicke scene SDA i Izetbegovica?????????
Bravo, baš imaju razlog za feštu...Stizu opet 4 godine GMO, Lgbt propagande, ratova na svijetu, novih mograntskih kriza...itd.itd.
Sta fali LGBT propgandi? Je li zele nekom zlo mozda? Samo se bore da im se ispostuju osnovna ljudska prava. Ne znam sto to stavljas kao nesto lose?
👏👏👏
Prvo skoči pa reci hop.
Ovako će biti u Banovićima 16. ako vidimo Kukiću leđa!
Kome je jos Amerika valjala, sta se lozite levati, u politici nema emocija
Eto u Trampovom rodnom gradu. Nemojte ljudi tako, jedino je Tramp pokazao Kevinu (Sam u kuci) gdje je lift :)