Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi nickova, boli glava :D Hronološki: Todor Fakat lol pop radojica sazuti kad artemije a vas ne brini uostalom s tim vi ... ovaj cuj samo da se zna bosnjo eh tako aman zaman i jos pa jeste vi? pa naravno ejs eto slusaj ta eh dakle partizani lafo uglavnom eh a ti eh hahaha toliko sad aha ko Vjerujem da sam ovu minutu kvalitetno potrošio. =)
Ko je dobio zlatni ljiljan za cetverosoban??? Ohhhhhh...ahhhh...jaoooo!!!
Ajooj sto niste kamionima prenijeli u srbiju ste zapalili. Cijele tvornice ste odvozili u sSrbiju boreci se za sveti cilj i belu tehniku.Naucili od polubrace turaka uleti zapali opljackaj siluj pa bjezi nazad. pa vise ste vi turcima slicni nego grcima.
Sad se kamenicama borite za stanove jna. Ahahaha!!! A tek za fabrike, mljekare, pekare, aerodrome, hidrocentrale, banke, zgrade, kasarne, jooooj!!!
Toliko su vas \"iskoristavali\" da se i sad otimate oko ono malo imovine sto je stvoreno zan se kako. I ko je gradio, i radio. Vi niste, sa ovima na vlasti, sigurno. Jel ti bio babo ili dido na radnoj akciji, mozda? Javi ako saznas, a do tad...
Kako prestadose da vas \"iskoristavaju\", postadoste najbjedniji u istoriji, sto li??? Ahahahaha!!! Koja razmisljanja, tebe su bas dobro nakljukali glupostima!!! Cuj, neko ih iskoristavao, pa vas niti je kad imao, niti ima, niti ce imati, pas za sta da ujede!!! Sad sami sebe iskoristavate kao nikad do sad!!! Ahahahaha. Budala.
da ste malo manje iskoristavali druge narode mozda se ne bi razbjezali na sve strane prvom prilikom ali ne vi kao medjunarodni bankari do zadnje kapi krvi.
Ti znas. Sta ti znas o partizanima, koji moj k. Drz se dide i poglavnika, to ti je fah. Ne mijesaj se u ono o cem pojma nemas. Ocito su ti izvori pogresni. Kamo srece da ih nije bilo, ali na zalost, jeste. Jer, sta ce kome bravar iz kumrovca da odredjuje sudbinu u Leskovcu i Paracinu. Da su bog dao, bili pametni, ali nisu.
u Srbiji je tad bilo moderno izabrati neku drugu opciju a bilo je raznih sve sa istim prefiksom
sto je bilo Srba u partizanima bilo je u Bosni i u Hrvatskoj.
Jedino cime bi vi eventualno mogli da se ponosite, to su arapska braca puna love i nafte, al ne daju, ebi ga...Ja mislila da ce odrijesti kesu i napraviti dubai, a oni spali na to da im eu da koji euro da isplate socijale, a bre...samo za poneku dzamiju daju, nista vise, ni eurica!!! Gori su od Soica, sve, sve, samo pare ne daju. Daju oruzje, daju dzamije, pare ne daju.
svi postadose preko noci partizani a onda razvukose privilegije sve do devetog koljena. kako se zove onaj sto je vodio jednu od JA armija a umro prije par godina u cicinoj uniformi? dapcevic popovic sta je vec?
Ko su drugo i bili partizani nego Srbi, vas je bilo ukupno 4% i nemoj da trazim podatke, mrsko mi. Imaju knjige i spiskovi, sve po brigadama, pogledaj malo onu Koce Popovica, ko je bio tamo. Sta ti imas od laganja, ne znam, koga i briga, svijet se okrece i vrti vrtoglavo, sad se govori o milionima, dugovima i to. Mani se istorije, taj predmet najbolje da izbacite iz skole, sramna vam je.
U bivsoj drzavi je Srba bilo preko 50% a vas svih ostalih, u sadasnjih sest banana drzava, manje od 50%!!! Dakle, manje od polovine stanovnika dobi ravno 6 drzava!!! Kurda u Turskoj ima stotinu puta vise nego sto je bilo Bosnji, odnosno, nije ih ni bilo, bili su Muslimani, a ne daju im drzavu!!! Ne da im ne daju drzavu, ne smiju zivi da se cine, ni stranku da imaju, jer su, po Turcima, separatisti!!!
bezi bre u srbiji do \'44 si mogao partizane prebrojati na prste jedne ruke a u onoj drzavi svi dobise boracke penzije