Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj Pjongjang, zabrinut ce se Ban Ki Moon.
oci ko iz smrdske samo seru pajedu isve ispocetka najbolje da se putinu zalite
Prvo nauci GRAMATIKU i pravilo pisanja..."isve" "pajedu"
Jel i vama kada u naslovu procitate Pjongjang prva misao: sta sad ove budale bulazne??
Kimđi ima komplekse svoje odredjene.... :)
Al ne fakat vise su dosadni i smaraju... neznam ko uopste njihovu suplju shvata za ozbiljno... Vjerovatno je cilj municija za vlastitu propagandu gdje oni pricaju kako su lupili sakom od sto, kako su se svi prepali... a u stvari niko jos nije ni procitao zahtjev, niti koga interesuje kakve sad gluposti imaju da izvale...
ZIVJELA USA I EU I SVI NJIHOVI SAVEZNICI I PRIJETLEJI
Rijedak kompleks... Hitno se javi Sudu za ljudska prava. Mogo bi pretrpjeti tesku dusevnu bol...
Za godinu-dvije,S.Koreja ce imati bolje standarde zivota od nas,ako vec nemaju...mi bankrotirali,50% stanovnistva se uhljebilo...ma S.K rules !
P.S Ovo sam satiricno mislio,mada kako smo posli,nije daleko od istine 😊
@unmibih Imam tetka tamo,salje mi vrecu gandze svaki mjesec ^^ Salu na stranu,zapadni mediji/propaganda nas truje jebeno,tako da ih ja uopste vise ne pratim,fino Al Jazzeru ukljucim,i gledam sta se desava u svijetu,iz perspektive pravih novinara :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)