Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je postalo pepeo i dim otkako je na vlast doš'o mali Kim 😂😂😂
@TRIPER345 Ma nije bolan, opusti se i uživaj 😂
@TRIPER345 Nije politika za tebe, usisivac u ruke, kuhaj ručak, lakiraj nokte, posla koliko hoceş a ti za komputerom
Amerika, Amerika, zemlja velika, ali metar moga (Kimovog) sela Amerika cijela. Zivio ti nama Kime jos 1000 godina i da ako Bog da sravnis sa zemljom hram masonerije, mamu im jbm.
@Realno25 Srbija nije. Njje ni Rvatska
nista se nece desiti osim patuljku i njegovom narodu zbog njega🤣🤣🤣
Ma kakav rat, malo se ubiru politicki poeni, i kod nas je slicno sa Dodikom samo sva sreca on nema atomsku, za njega je i dezodorans visa matematika.
Kad ce buco još jednu da odpali
Kime uradi nešto ostat ćeš bez komentara na klixu
Udri Kime :)
Udri Kime :)
Udri Kime :)
Kako god, bolji je propagator od Trampa,dok su SAD se bavili Irmom nisu davali nikakve komentare.Sada kada je prošla Irma, imaju opet Trampovu pažnju.Znaju tačno šta rade.
Ovaj sve prijeti a nista vise da ucini po tom pitanju...
Jebe Kim trampa ne vadi.
Burence baruta...
Pocetak kraja je siguran samo pitanje kada ce da krene
A kako mi znamo da su to oni izjavili? Jel neko prati njihove vijesti ili mi zapravo prenosimo info koje nam amerikanci plasiraju?
Kimica nikako da se uozbilji.
a to sto je malina pala ispod 3 marke to nikom nista aaa