Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekajte dok ostari, kad senilan bude napraviti ce neko sranje a drzava mu izgleda ko tvorevina duhova sa likom njegovim na svakom cosku.
Medijska laž najvjerovatnije, koliko vec dugo pišu o ovome a ništa konkretno, vjerovatno ce biti invazija svjetskih policajaca
haj' ba' mali bacaj to više! samo se kurchiš a nigdje quzice da pritisneš crveno. Samo šuti ba' a onda odjedanput ...BUUUMMM! Tako se to radi.
Samo napred Kim, da je pokojni gadafi i Sadam imali nebi bilo invazije americke i britanske!!!!!
Komunizam je društvo slobodnih ljudi, koje sve potencijale koristi za razvoj i prosperitet, a oružje radi odvraćanja neprijatelja od porobljavanja.
lijep prosperitet u SK. 95% stanovnistva siromasno a 80% gladuje. Lijepo, lijepo
@oroboros To ti hodža rekao.
Kralj je,pametan cova st njemu amerika ne dodje ko sto su Sadamu da vide sta ima od oruzja.
Nedaj boze sanjati ovog lika traume do kraja zivota imati.