Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazovcina
Kreten bez nogu iz ljubomore ubit onako dobru trebu, jer vjerovatno ga htjela napustiti ka je shvatila koj je psihopat, treba nejga ubacit u auto i otiči tamo u onaj jedan geto i podjeliti crnicima po 100 dolara da ka raskomadaju i nahrane hijene u pustinji snjime da ni traga ne ostane.
Sorry ali ovo nije istina, svjedok odbrane je rekao da je on kao dovoljno kaznjen a sudija je se samo nasmijao. Ocekuje se da ce dobiti 10 - 15 godina.
Ubijo djevojku i gledajte kazne 3 godine kucnog pritvora i 16 sati mjesecno drustveno-korisnog rada, ako ovo nije motiv za dalja ubijanja onda ne znam sta je, kakva parodija od prava i pravde, Boze sacuvaj ne mogu mislit kako se osjecaju njeni roditelji!
Pare kvare svijet.