Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izbode ga frajer po fetvi Homeinija staroj 50 godina.
Ko zna irance, nikad ne praštaju, strpljivo čekaju i onda evo...
Nema napred nikad za ove, dok god je zabranjeno imati drugacije misljenje.sami su sebi najveci neprijatelji. Na zalost sve sto ima veze sa ovom religijom se trpa u isti kos.
Niko da opazi kako napadac nema nikakve veze sa Iranom niti je objavljeno koje! Ljudi moji zar vam je mozak toliko ispran da osnovne stvari ne primjecujete!
TikTok i YouTube 99% poštuje islam zbog ove bolesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj proslavljeni autor...po čemu se proslavio? Po vrijeđanju milijardu ljudi?! Onaj Danac izgorio u automobilskoj nesreći,ovaj ćorav i hendikepiran u jednu ruku. Najsmjesnije je da su mu dali titulu u Engleskoj zbog kvalitetnog vrijeđanja Islama.Križari
Ne zanima me koje je vjere napadač, više me interesuje koje mu seksualno opredjeljenje. Je li LGBT ili hetero?
Ne sekieaj se za njega,njega će u zatvoru njegova braća pazit ko kralja...puni zatvori muslimana
Bitange i princeze serija, postoji epizoda napada na Ruždija
Ah te miroljubive i divne religije! nabijem ih sve na onu stvar!
Garant ovi mirotvorci.. Tuga.
Opet religija "mira".
Suti sta je bilo hiljade godina dok nije bilo islama cim je musliman ti sa istim komentarom , a sta vi radite po citavum svjetu bijate hiljade muslimana svaki dan zbog nafte i boga pitaj cega .
@ado Ko ubija hiljade muslimana? Covjek sjedi kuci pise na klixu, ne mozes opravdati terorizam zato sto je tamo negdje rat. Sve religije su bile uzasno represivne i zatucane, ali je vecina evoluirala, prilagodila se drustvu i vremenu osim islama, islam bi da se drustvo i vrijeme prilagodi islamskim propisima, e pa ne moze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iran će reći da nema nikakve veze s ovim, normalno. Ovog lika love sve islamske zemlje godinama, decenijama. Čuva ga MI6.
Bitange i princeze???
britanska mustra, vidiš po očima da je zloban.
tako to ide , ne možeš se vječno kriti od službe.
jednom ga MI6 nije štitio kako valja i odmah izboden.
I kažu da su vjere za mir.
USA I EU DEMOKRATIJA AL U QURZU CISTA ETNICKA I NACIONALNA DISKRIMINACIJA I NETRPELJIVOS Samo DUGU VOLE JER SU SVI HOMICHI
Krvolocni Amerikanci!
Muslimani su majstori autogolova. Ovo će odjeknuti u cijelom civiliziranom svijetu. Čekamo izjavu Bakirovih pulena o građanskoj BiH i kako ovo nema veze s vjerom