Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ta ti je žensko, snađe se u svakoj situaciji
@thea Ti izgleda ne koristiš ni desnu ni lijevu, komentar ti nema nikakvog smisla.
To se u narodu kaze... vidi je sto melje... npr kao TI sad lol
A alarm TCAS se oglasio niko da pohvali.
Upravo. Bio je jednom slucaj, mislim negdje iznad Svice gdje su se avioni sudarili. TCAS je i tada navodio avione da se jedan spusti, a drugi podigne ali je isto tako kontrola leta jedan avio navodila da uradi suprotno i ljudi su poginuli.
Tako sam se ja jednom vozila na biciklu i malo previse otisla ulijevo, sve dok se iz autombila iza mene nije oglasio TCAS alarm u vidu divljackog trubljenja i socne psovke pilota pomenutog automobila. Samo zahvaljujuci mojoj prisebnosti i brzom reakcijom skretanja u desno, uspjela sam izbjeci sudar. Nisu heroji samo piloti(kinje).
beli ona i dovela do te situacije da se sudare
Zensko je to,digne ga zacas 😅
Kraljice svaka ti cast
Svaka joj cast na umjecu i razumu.Bogami ispade zensko jos jednom razumnije i vjestije od muska
@thea ma zajebale smo mi same sebe, izgleda. Radimo mi sve sto smo radile i do 1908., a uz to i ovo sto muskarci danas rade...dupli posao sebi napravismo 🤤
Svaka cast
Lako im je kad avion nije iz Saudijske Arabije
Jel' ga okrenula pod ručnom?
Trebamo aplaudirati jer radi svoj posao?
Ovaj posao nikad ne bi radila, generalno tim ljudima u toj struci skidam kapu...
ovo netreba da nam pricate zadrzi za sebe sta je moglo biti sada vam niko nece letiti sa vama
zenio bih te moja anupama ali sam zauzet halali hareta ti i krisne
Jedan od najstresnijih poslova na svijetu je posao kontrolora leta. U svakom trenutku moraš biti priseban jer toliki životi ovise o tebi.
Kažu da ima rok koliko godina smiješ raditi, zbog stresa.
Oprobaj se u zaštitarskim vodama kod domaćih "gazda", pa da vidiš šta je stres. Kanta za otpad ima više prava od tebe, a da ne govorim kako si uvjek kriv bez obzira jesi li ili ne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)