Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvijer
Znam da imate raznorazne sprave za mučenje,zastrašivanje i masovno istrebljenje.Nego kad ćete izumiti nešto korisno.Recimo lijek protiv raka,ili vakcinu protiv Kovida ?
Onaj crni sto izgleda kao nlo je impresivniji
Da ste te pare dali na razvoj medicine i lijekova pola današnjih bolesti ne bi postojale. Da ne pričam o gladnima u cijelom svijetu. Koga briga za borbeni avion čija je namjene prvenstveno ubijanje ljudi.
Koliko ljudski organizam mora biti zdrav da upravlja ovom zveri???
Sad kad amerikanci prebace svu chip industriju iz azije kući, onda će biti sasvim druga dimenzija za diktature
Izgleda zastrasujuce
Dzaba ti F-35 kada Kinez i Rus napravi sistem koji ga moze oboriti. S-400 to odmah rijesi. A takodjer prica sa Abrams tenkovima. Napucali ga hu ha a na kraju ga Iranski dron od 2% budzeta tog zapali.
Ovaj avion se oslanja na stelth tehnologiju i vertikalno polijetanje i slijetanje kada se ukaze potreba. Inace nista specijalno, ove price o g silama itd, to su mogli avioni i prije 40 godina izvoditi. Jedna zanimljiva igracka kojom ce ameri zaraditi brdo para prodajuci je isprepadanim drzavicama.
Urednik članka uradio update na GTA online i ugledao RAIJU
Pogledajte inačicu F35-B, avion koji je napravljen za korištenje sa avionskih nosača… Poseban je po tome što ima mogućnost vertikalnog spuštanja na tlo, doslovno kao helikopter… Nevjerovatna tehnologija
Ta tehnologija je davnih godina postojala.
pa đe su bili nedavno, da nam repku prevezu u Portugal za 2minute :) :)
Nista to nije. Ni jedna drzava ne ulaže novac za neku naprednu tehnologiju , recimo Ameri bi u sukobu s kinezima Ostali bez tenkova I ostalog oruzija posle 2 mjeseca a oni trose vise nego svi Ostali zajedno . Nikad je vojni budzet bio 20+ procenata BDP- a . Tako da ni jedna drzava nema sredstva za duži konflikt sa slicnim suparnikom
Zvijer, 9G. Al sta je to, Tom Kruz u Top Gun 2 vozio 10G.HaJa.
kmecaju rusofili kako je ovo zlo jer njihovi uzori lete sa Ladama
Gravitacija od 9G pa to bi mogla kao od sale pilotirat Ivana Knol, to je njoj ustaljena gravitacija.