Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PARANOJA DO BOLA...
Jebli im arapski teroristi mamicu vise .
Yebli mamu americku preplasenu cionistickoslugansku
mi ne biti teroristi, mi turisti
“Zivot na ovom svijetu samo je prolazno uživanje, a onaj svijet je, zaista, Kuća vječna” (Kur\'an 40;39)
kako se ono kaže... u amerikanca su velike oči... tako nekako
NEVJERNIK SE I SVOJE SJENE BOJI, hehh..
FUCKIN\' STUPID AMERICANS ...
glupi amerikanci :(
kako su ti ameri ustrasili svoj narod. nevjeruju vise ni bližnjem svom.
americke psihopate , odavno vise i ne koristim usluge njihovog zrakoplovstva Zadnji put kad sam se vozio njihov avion je bio poluprazan,doslovce sam zauzeo tri sjedista preko kojih sam legao.Krajnje neljubazno kontrolno osoblje na aerodromu, doslovce kako neki vele paranoicno.Fuj bolesnika !
ovi ameri će se na kraju sami između sebe pou.bijati zbog ovolike paranoje
Mevlid garant...
Otvori vrata kopilote!
opet muslimani
Amerikanci se useru kad im kazes TERORIST :)
ne bih ni ja otvorio. mislim da je kopilot ispravno postupio, imao ovaj putnik naglasak ili ne. uostalom gdje su ostali stjuardi i stjuardese u to vrijeme bili? nisu valjda svi bili u pilotskoj kabini. logicno bili obratiti se nekom od njih prvo.