Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radiće Rvati sve i svašta još, 40 miljardi duga nije šala, i to Ojri.
Zaista da vas sve bude sramota, zar i na ovakvu vijest o smrti nevinog covjeka i oca troje djece vi mozete i dalje da prosipate svoju mrznju i sramotite sve dobre i postene ljude ove zemlje. A sarajevo-x neka je SRAMOTA sto dozvoljava da se ovakvi komentari objavljuju. Ovo je klasicni govor mrznje koji je podsjetimo kaznjiv i Zakonom. Zaista, iz postovanja prema pokojniku ne treba dozvoliti komentare nasih lokalnih jadnika i pacenika. Neka mu je pokoj dusi!
@fuj stoko slazem se , al prvo bacimo 10ak na srbiju ,pa tek ako koja ostane moze i na nas hebiga treba i mečku miću ućerat nazad u pećinu nekako
br.1 - ne vjerujem u boga br.2 - ok, ako me smatras ogreženim o islam. ali kao sto neko gore napisa, možda je on u ratu bombardovao moj narod, možda je i prevozio maldića i karadžića, ali to je vaš problem što se niste riješili govana na vrijeme, izdvojili zločince od normalnog naroda, pa bi imali i normalne komentare ovdje. Pozdrav
sjedi jedan!
Hej JAT-ovac,ne vrijedjaj. Ima dosta takvih kao ti , i previse.
Tipicni komentari zivih (nazalost) bica ogrezlih u islam. Bez mozga, bez duse, bez srca, jednom recju tipicni muslimani.
e stoko primitivna balkanska,atomsku bombu vam treba baciti, yebo vas otac zaostali,nacionalisticki, gamad ogavna.
bekane moj,samo ti posmatraj. moji su posmatrali \'92,pa su mi pola familije pobili. dok se oni ne promjene, ne mjenjam se ni ja. NITI PRAŠTAM NITI ZABORAVLJAM. OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB,
Strasno je koliko ste svi Vi zadojeni mrznjom i sjeme zla je posijano u Vama. \"Osveta je moja rece Bog\". A svi mi smo samo jadna prasina koja danas jeste a sutra nije . Ima li iko pameti da shvati???
boli nas rachka za jednog srpskoh genocidasa, jos sarajevo x ostavlja clanak na naslovnoj strani? mozda je on bio licni pilot ratka mladica?
Bravo , naravno!
ne zanima me jeli bombardovao ili nije, sve dok se zvanicna srbijanska politika ne promjeni prema bosni željet ću im sve najgore.
Jel vi to napamet ili znate da je pokojnik bombardovao BiH?
NEK TI JE VIJECAN PAKAO GLUSICA ZLATKO