Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je bilmezu...sad il nikad nakrasti se na tudjoj muci
ma jok imamo mi para pravimo sengen na balkanu
e pa u ovakvim situacijama bi bila draga pomoc? Ko je protiv EU nek mu se zavrne slavina.
Lijepo, posaljite opremu iz EU I smanjite iznos fondova za istu.
Dobro vam je Dodik rekao, necemo vam ovo nikad halalit... Sad kad je zagustilo zavrnuli nam dotok medicinske opreme, nasi ljekari i med sestre koje su na prvoj liniji udara nemaju maske, dezinfekcijska sredstva nema nijedna apoteka, da ne govorimo o zastitnim odjelima, znaci govorimo o doktorima a da ne spominjem ugrozene kategorije pa onda i sve ostale. EU FUJ. Ovo je stanje u sarajevu ova "manja" mjesta mogu misliti, al svakako ne brinemo mi sami o sebi, uvijek cekamo nekog selameta.
netreba hvala
Samo u jednom danu u Austriji 16 hiljada novih ne zaposlenih osoba...
😂😂Ko se trzno nek'baci lajk😉
Axa, neka fala. Sad kad je predsednik Vucko kupio sve sta treba iz Kine, kad do kraja nedelje stizu kineski doktori u Srbiju, iznenada ste se setili zapadnog Balkana. Od vas nam nista ne treba, ni sad ni ubuduce. Inace, predsednik Vucko samo ceka da ga jos neki EU diplomata pita zasto ide u Kinu, zasto uvozi robu iz Kine i zasto kinezi otvaraju fabrike po Srbiji. To vam je Vuckovo obecanje..pa da vidimo tog majkinog sina
@MileKraguj034 Evropa drhti od Vucka, sinoc gore svjetla u Briselu, ne radi Corone vec radi Vucka, u glavnom NATO stabu vanredno stanje , de ba. Ne trebamo mi Evropi vec ona nama, a da su supci ispali, jesu!
Neka se konačno kaže narodu , gdje su pare od akciza ! Pokradete nas i u svijetu ponižavate. Do kada ćemo od pomoći živit , dok drugi milijarde kradu. Bakire , odgovori !