Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obradujem se ko da je moje dijete :)
❤❤❤❤❤❤❤
Rjesit ce se ovo uvjeren sam , pa nije u BiH se ovo desilo , u nas samo solak i ekipa mogu naci nekog ako mu voda izbaci tijelo ili ako se zakaci za neke grane .
Good job guys :)
Iz svih ovih vijesti o djeci zarobljenoj u pećini na Tajlandu, nikako da saznam ko je predsjednik Tajlanda. Ni premijer. Ni neki ministar... Kakva je to raspala država gdje samo svako radi svoj posao i niko od glavonja se ne gura pred kamere??
Dobro nadam se da će to brže ići, ako dođe do kiše svi su gotovi, sramno je da se ovoliko čeka, prilike koje se propsute se ne mogu nadoknaditi !
Probalo se vec ranije i jedan ronioc se vec utopio :( ...konfiguracija tpecine je komplicirana... p.s. Elon Musk je napravio mini podmornice posebno za ovaj slucaj da se djeca izvuku vani ziva i zdrava posto ne znaju ronit...
Hajmo momci pobijediti, ovo vam je najvaznija utakmica u zivotu!
@Crnalegija Ne znanas me
Ma rijesit ce oni to nije to bih, kod nas bi rekli ko ih sisa sto su ulazili
Ja razumeo da ih je juce 6 spaseno?
@TangoLoziSarajevo Bila pogresna informacija...