Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema se tu sta puno pricat dragi KLIX.Na tu zemlju je izvrsena klasicna agresija od strane jednog od najsurovihij režima na svijetu naravno uz podrsku svjetskog policajca Amerike..
Boli te istina vehabijce,zar ne??
shije rade mnoga gnusna djela po jemenu, iraku i siriji...konacno je neko reagovao i te bande smirio...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najjaci su ovi sto tumace ko pripada Sunijama i Sijama i onda jos za sebe kazu kojoj SEKTI pripadaju. Postoji vjerodostojan hadis o djeljenju ummeta na 73 skupine, od kojih ce samo jedna u Dzennet a vi dobro razmislite da li pripadate toj jednoj. Sto se mene tice, niti sam Sit niti Sunit vec jednostavno musliman. Sellamu alejkum, odoh da se spremam za Dzumu namaz a ne da raspravljam o Cionistickim ratovima po bliskom Istoku.
Saudijske vlasti, wehabijske marionete koje ništa ne čine da se zločinci poput IDIŠA zaustave ! Veliki saveznici okupatora Palestine...
@Djedova Sablja Imami Harema, npr u Časoj Mekki, ako samo spomenu u negativnom kontekstu cioniste bivaju uhapšeni, skidani sa mjesta imama i ztvoreni na dugogodišnje robije od strane „selefističke“, čitaj, wehabijsko sektaške iluminatske vlasti ! U dvorištu im, kraljevskoj porodici, na par stotina kilometara, cionisti ubijaju nedužne civile u Palestini, a oni , to odobravaju, ne čine ništa , nego se otvoreno miješaju kao agresori u Jemenu.? Nikada protiv agresora ili cionista. Samo su hrabri protiv potlačenih i muslimana. I kada treba rušiti islamsku baštinu u Mekki i Medini. Kralj i saudijske vlasti, največi saveznik Izraela na Bliskom istoku! Kratko i jasno !!!
Imami Harema, npr u Časoj Mekki, ako samo spomenu u negativnom kontekstu cioniste bivaju uhapšeni, skidani sa mjesta imama i ztvoreni na dugogodišnje robije od strane „selefističke“, čitaj, wehabijsko sektaške iluminatske vlasti ! U dvorištu im, kraljevskoj porodici, na par stotina kilometara, cionisti ubijaju nedužne civile u Palestini, a oni , to odobravaju, ne čine ništa , nego se otvoreno miješaju kao agresori u Jemenu.? Nikada protiv agresora ili cionista. Samo su hrabri protiv potlačenih i muslimana. I kada treba rušiti islamsku baštinu u Mekki i Medini. Kralj i saudijske vlasti, največi saveznik Izraela na Bliskom istoku! Kratko i jasno !!!
U dvorištu im, na par stotina kilometara, cionisti ubijaju nedužne civile u Palestini, a oni , to odobravaju, ne čine ništa , nego se otvoreno miješaju kao agresori u Jemenu.? Nikada protiv agresora ili cionista. Samo su hrabri protiv potlačenih i muslimana. I kada treba rušiti islamsku baštinu u Mekki i Medini. Fuuujjj !!!
ovo je zemlja u kojoj su novinari slobodni da napisu sve sto im se naredi... da mi je znat koji politicar govori novinarima sta ce pisat .. do kad ce ljudima trebat objasnjavat da AL Qaida ne postoji... da je to samo zastava kojom se mase da amerika moze upasti na taj teritorij bez bilo cije dozvole
Povrsan clanak kao i uvijek, Sije u Jemenu nisu ni nalik ovim Iranskim. Vrlo normalni ljudi pravi muslimani ne rade nikakve katastrofe perzijskih sija.
na svakom dijelu svijeta dogadjana srazmjerna stepenu civilizacije koji je dosegnut
Nulta činjenica $$$$$$$
smio bih se zakleti da su do neki dan bili šiti i suniti, a sad odjednom šiji i suniji ... ko će to sve pofatat :-)