Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo 5 😕? Steta....
ne podržavam,ali gdje su izvještaji o onom što se u iranu radi sunitskim manjinama?iran mora da gori
ja sam musliman i po rodzenju i po ubjedzenju, to sto rade na izvoru islama i u muslimanskom,svijetu,iskljucivi krivci su takozvani muslimani.-tvrdoglavost ,plemena,sekte i zelja za vlast,po svaku cjenu,skrnavi sustinu islama, ova stvarnost nanosi ne procjenjivu stetu,svim iskrenim muslimanima- medzu arapima su najveci nevjernici.muslimani moraju sami sebi pomoci,u protivnom ce sami sebe unistiti..
Mi Balakanci najmanje možemo da nekome morališemo. Tolike decenije pjevali o bratstvu i jedinstv i za savaku prigodu igrali kozaračko kolo i trčali sa štafetama i "brat na brata" i "jednak na jednakog" i nožem i granatama.
Siri se. Ovo je kao epidemija.
Sunite i pravoslavce sve treba pobiti.
I tebe ne bi bilo lose malo na radnu akciju negdje poslat..
počelo i kod vas