Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi o efektu bumeranga vazite još od 2014. godine. A standard življenja sve niži i niži. Sve više Rusa gleda da napusti "majku otadžbinu", a evo čitam, i ruskim milionerima je dozlogrdilo, odoše i oni u bolje. :D
Na Spunjiku xd Jedini gori medij od PTPC 🤡
Izgleda da vam je vec pocelo goriti pod guzicom. A to je tek pocetak. Fukare ste bili i fukare cete i ostati.
Kako prevelika. Samo 130 miliona stanovnika. Gledajući na to Nigerija je važnija
Kako smo naivni ako vjerujemo samo zapadnim ili samo ruskim medijima. I jedni i drugi manipulisu javnost - edukovan covjek cita obje strane i stvori sud.
Sve su prilike da ce se bumerang vama vratiti. Evropa ce se za 3-4-5 godina osloboditi zavisnosti od vaseg gasa. Nafta ce svakako polako u istoriju. Ako mislite da ce vam ovo zaboraviti, varate se. Glad je za nas jos i dobra, iduce godine ce pola BiH biti posijano.
Koliko naših ljudi radi u Rusiji?
Pa ako vam ne smetaju neka ostanu i samim tim će naštetit ' neprijateljskim' zemljama. Po ovoj priči on se brine za Eu 🙂
Rusi i ekonomija, wtf:)
Prelazem vam da odete u Rusiju pa onda u Njemacku ili Austriju pa cete sami vidit sta je selendra a sta metropola
U Rusiji je jedino moguća, nasilna promjena vlasti. Lekcije iz istorije. Žučo ne popušta ni milimetra, a sankcije će sa vremenom donijeti promjene. A druga stvar, niko nije živio milion godina, tako da i njega čeka raka.
Napadne drugu zemlju, izgine hiljade i hiljade ljudi, milioni izbjeglica na sve strane, a dzubre govori o ekonomskim sankcijama bez presedana. Fuj smradovi pokvareni.
JEBEN I SMRADOVI!
Polako, polako. Ispuhaćete vi. I Slobodan Milošević je mahao prstom "Niko ne sme da vas bije" pa je kasnije puzao ko crv.
Ne postoji ni jedna zemlja koja može da opstane u prosperitetu na duže vrijeme ako je cijeli svijet protiv nje
Protiv koga je cijeli svijet sada?
Rusija ima zalihe naoruzanja da moze 10 godina da ratuje bez problema , nadam se da su zapadni strucnjaci uzeli ovo u obzir kada su nametali sankcije , dok ne ostvare svoj cilj nece stati garant ....
Treba i jesti
Zbog ogromne teritorije iskoristavaju prirodne resurse naftu,plin itd...inace su ili bosi,ili hadzije milijarderi..a sve vise bosi
Ja imam komsiju bogatog ali nije covjek. Mozda bi imao vise u zivotu da sam dobar sa njim ali ne bi trgovao djubretom kad nista jesti ne bi imao.