Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta ce te vi nemoj da vam nuklearnu bombu nabijem u dupe
Tako je reci bleferima
Hahahah 🤣 👍
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ih što nas prepade,pa ti fakat ne znaš da smo mi oguglali na sve.Nas da motkom udaraš mi bi mislili da se šališ.U nas predsjednik pokazuje srednji prst a mi se smijemo.To što ti prijetiš atomskom nama samo znači da trknemo do granapa po još jednu vreću brašna.Ne možeš ti bolan toliko zaprijetiti koliko mi možemo od toga napravit cirkus.🥳
Izlija - upravo je to rekao Albert Ajnstajn, genije par eselans medju ljudimw.
Tipicni kreten.
Ma de ti pricaj a mi cemo ti vjerovati ccccc
Bijednici, fašizmom ste otrovani, lako ćete već vi smiliti razlog. Pogani.
Ukrajinci krenuli u kontra napade.Pa ovi rujani su slageri.Svo im zeljezo sprzise protuoklopom.Bjezte rujani dok jos mozete.Bogami vas putko zavali zestoko.Trazili ste sebi belaja pa vas stize svakog danaZnao je Tito kako s vama treba i bio ke u pravu 100%..
Miran budi pseto agresorsko.
Znaci u maju
samo vas treba izolirat max, bit ce te bubice ko Srbija
Ajde dosadni ste, bacite je vise...
Pali dugmice, svakako nam je svima vec dokundisalo.
Rusi kažu da je Putina najviše domilo kako su ljudi u Libiji izvukli Gadafija iz cijevi i na mjestu mu sudili. On će učitiniti sve da Rusi to njemu ne naprave. Svi ovi napadi okolo su praćeni sa još većim ograničenjima i represalijama unutar Rusije.
Shi t . Ovako su pričali i da neće napasti Ukrajinu. Jbg. Kud nas zapade onaj malehni na vlasti?
Za ove koji misle da se Nato boji.Pa glupsoni jedni Nato nece da se mijesa zato sto je na Zapadu ljudski zivot vrijedan a ne ko Putko,vodi djecu u rat nisu moja.
Ma hebo te zapad. Jesi li im se prodao za šaku evra i sad im ližeš pakšu? Njima vrijedan ljudski život??? Pobili milion Iračana (žena i djece) i ti takvu izjavu daješ. Uništili prelijepu zemlju Libiju i pobili mnoštvo ljudi. Srami se zapadna slugo!!!
Kao samo Hitler Putin posjeduje nuklearno oružje, zaplakale bi mnoge majke po Moskvi i ostalim Ruskim gradovima, kada bi samo pokušali, nestalo bi jedne nacije...
Koliko puta u jedno situaciji?Ili mozda na rate?Fuuuuj