Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radna Grupa 5@oćito imaš nešto protiv Turaka I muslimana????ja sam musliman dodji pa meni reci u facu majmune
..potpuno ispravan stav.
Turci i Bošnjani, selite se u Ameriku!
Kao Armenci i Srbi za vrijeme velikih migracija 19. stoljeća
šta???????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
americke trupe su vec u baltickim zemljama,a na putu su druge da ojacaju sigurnost poljske. pomalo lici na kubansku krizu. svakako da rusiji nije prijatno biti blizu nato-a ali nije prijatno ni ostalima imati veliku zemlju koja je nepredvidiva. i na kraju kad se sabere 1+1 = novac.:)
ne. nije to samo moje misljenje nego vecine u eu koji su vec poduzeli korake. komsije imaju tradicionalno "neko" sjecanje na ruse,a isti recept zastite ruskih gradjana se moze potegnuti svuda prema potrebi. u krajnjoj liniji to vodi vecim izdacima za naoruzanje,proizvodnju i zaradu.
Vrijeme ne radi ni za ameriku ni evropu. Kapitalizam je ozbiljno ugrožen i ne može opstati bez novih prirodnih resursa koje istok (Rusija) posjeduje. Sada je pitanje, da li će propasti kapitalizam ili čovječanstvo.
Turci i Zli Bošnjani se prepali...
Snažna i sigurna Rusija, snažna i sigurna budućnost i perspektiva u svijetu. Ja se iskreno nadam, da kad NATO izvrši agresiju na Rusku Federaciju, da će Rusija uništiti NATO i sve njene članice i sravniti ih sa zemljom.
Sukhoi, MiG, Topolev, Antonov, Mil, Ilyushin, Spetsnaz, FSB, Alpha Group, OMON, ...
Slazem se sa tobom, al nemo misliti da ce ti rusija nesto pomoci oko muslimana. Rusa pravo da ti kazem boli kruac za tobom, sjeti te se samo kad mu je interes, a sa druge strane muslimanu posjeduju ono sto svijet pokrece a to je nafta, tako da ce rusiji biti u interesu da ima dobre odnose sa bliskim istokom a samim tim i muslimanima. E sad mozda bi vi iskoristili tu priliku nereda u svijetu pa pokusali ponovo ostvariti ciljeve za teritorialno prosirenje Srbije, sto bi sa druge strane Rusiji i pasalo dok je u sukobima sa NATO-om. Al problem je u tome sto ce te biti docekani spremni ovaj put.
Vrijeme je došlo, moja draga braćo i sestre, i Srbi i Muslimani i Hrvati i Ostali, da se Evropi, Americi, UN-u i NATO-u začepi gubica i da se isti sravne sa zemljom, institucionalno. Rusija je majka opstanka i sigurnost budućnosti svijeta.
Pa čitav bivši istočni blok (Varšavski ugovor) Bugarska, Rumunija, Mađarska, Poljska, Češka, Slovačka, bivši DDR, i čak bivše sovjetske republike, Estonija, Letonija i Latvija su u NATO savezu, ostala još samo Ukrajina, O čemu ti to za Boga miloga!?
I baš im je dobro u tom sotonističkom NATO savezu sa đavolom
PRIKAŽI ODGOVORE (9)