Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti i tvoja fasisticka tvorevina ce nestat sa lica zemlje!!!
jes ti svjestan da si ti sejtanski produkt? takfiru prljavi,,, samo je zanimljivo kako takfiri Yankee Dzihadisti jedava cekaju americko-izraelski napad na Siriju,,, jel boli,ha? boli ko onda u Mostaru, kad ste pametovali mamu vam vehabijsko fasisticku,,,sicas li se dusice? ***ti alija pleme vehabijsko!!!
Gaetano kako uspijevas svakim danom biti sve vise gluplji?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
PERES NESTACE TVOJA ZIDOVSKA GUZICU KO STO SU I MNOGE POLA STOLJECA PRIJE MAMU TI JEBEM GENOCIDNU
cuti ustaso!!
oces ti da mi zabranis lojko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ko mu kaze da je ubica civila
Puste zelje koje se nece nikada ostvariti,a mozda ni tada !!! Da narod Sirije zeli da Asad sidje sa vlasti,skinuli bi ga za 24 sata !!! Problem je u tome sto narod Sirije voli Asada,zato se ovoliko odupiru teroristima !!!
Tolika ga vole da ratuje s njim preko 2 god.
Onako bez uveličavanja: jako me je stid, kad pročitam ove komentare. Zar je naš narod zaista ima ovaj stepen razmišljanja??? Iz dana u dan sve mi se čini sve opravdaniji opći stav cijelog svijeta prema ovoj našoj zemlji.
"Ovaj, onaj" ? Je li to ono Dža ili Bu?
Evo i izraelski fasisti potvrdise ono o cemu se vec zna. a to je da su cifuti (jevreji) sve ovo u Siriji, Egiptu namjestili, i to sve zbog Toga sto su zeljni zlocina i genocida, e htle.ru sto ich ne potamani sve do jednog, danas bi svjet bio mirniji i bezbedniji.
gdi ste smaradovi? zivko ustasa? gaetano vehabija? srbin cetni? govna jedna balava,bez imalo mozga
Kad ces ti nestat Perese gledam te 30 god na tv uvijek nesto glumis dobrotu a iz dna duse ti zlo izlazi nekide i Asad al idi iti isti ste i neokreci se na ovaj svjet mnogo ste ubili neduzne djece po Palestini i Libanu cekaju vas ona dole ako postoji taj dzehenem i dzenet-raj-pakaoda vam ona sude.
Assad nikad nece nestati dok iza njega stoji Rusija, Iran i Kina. Podrska predsjedniku Sirije u borbi protiv terorista i domacih izdajnika !!!!!!!!
PERES JE IDIOT
Tako isto i Dodik kaze za BiH, na ovaj ili onaj nacin.
istina dodik ima slicnosti za zidovskim narodom, cigan i on i oni
gde si ti video ciganina od 2 metra i 140 kg
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Simune p.odoji ga ti Assadu i njegovoj familiji skupa sa svojim deckom Obamom.