Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nesmijes nikog napadati u njegovoj zemlji to vam je nesto POSEBNO lose i nema gore stvari. A Allah sve zna i vidi. Bjezi bogati. To vam je veliki dusmanluk. Znas koliko jedna osoba mora biti inadzija da bi to uradila. Nedo Allah nikome. Samo ucite i molite Allaha da im oprosti.
i meni se jednom ovo desilo da uhvatim aparatom sopstveni blic. a sto se tice povlacenja. mogu se vec sutra poceti povlaciti.to je najbolji scenarijo i ja bih ga predlozio za dodjelu neke filmske nagrade.
Jel ovo Mars napada na slici ili sta?! Neki dobar aparat uhvatio i NLO u pokretu...