Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djaba ovo zapd radi, opet ce svi masovno ici u Rusiju i Bijelorusiju da rade… srbi narocito.. vec masovno napustaju Ameriku, Kanadu, Austriju… odose majcici Rusiji i tat-i Putinu
Srbi vole da popuju a imaju dzon obraz. Radije ce cistiti WC po zapadu i usput pljuvati po istom da bi imali za prezivjeti nego u tu majcicu rusiju. Ali isto tako...vole da kazu za druge.... prodao vjeru za veceru
Po njihovom zaključku Ukrajinska vojska sa ocjenom 12 od 10 je efikasnija i od Američke. Ako ovo nije propaganda onda ne znam šta jest. :)
pa sad. vjerovatno pretjeruje ali cinjenica je da ruska armada nije uspjela ostvariti skoro nista od zadatih ciljeva. ako pogledamo odnose snaga rusi su trebali biti na poljskoj granici jos u maju. pisu zato sto su podcjenili ukrajinsku vojsku. i da u nedostatku mts-a cine cuda. to se i vidi jer rusi sad ne mogu da osvoje niti jedno selo a da ga prethodno ne poravnaju.
A bilo moguce da se mi odbranimo od JNA i HVO- a, 92-95 uz embargo na uvoz oruzja, ko je imao M-70 i 60 metaka odmah je postavlen za komandanta brigade.
E da se oruzjem drzava brani, Bosne nebi bilo. I jos se susjedi kurce.
Sposobni borci kao i Bošnjaci. Ukrajinu, kao ni Bosnu ne može pokoriti nikakav ološ.
ovi zakuhaju pa onda procjenjuju ,uvalili Ukrajinu kao i nas što su ubukli u rat pa nam lafo pomagali,samo nađunpogodne budale na vlasti.Bolje,Zelrndkom da je sjeo i dogovorio pa,i da,da istok rusima nego ovoaj haos što napraviše ,u ratu nema pobjednika a samo glupi narod je gubitnik
Ukrajinci nikad neće ući u Moskvu. Doduše, neće ni na Krim. Najbolje bi bilo da se odmah pomire sa tom činjenicom i da prestanu ratovati. Ni Rusiji se ne isplati tražiti nešto više od Krima, jer će platiti previsoku cijenu za to, a pitanje je da li će biti u mogućnosti osigurati kopneni koridor do Krima. Zapad će Ukrajinu snabdijevati oružjem i opremom koliko god bude trebalo. Ali ima tu još jedan bitan moment: čiji je veći.
Eksperiment uspio?
Ma treba svima sto podrzavaju Rusiju ukinut vize drzavljanstva u zapadnim zemljama i pravac Rusija
Ovako su isto cekali srbe da nas pobiju, pa se zijanili kad su vidjeli Bosnjacki otpor agresoru, pa tek onda ko lafo poceli nas podrzavati.
Vidi Ukrainskog omalenog teritorijalaca 😄
Dobro ih lože Jenki banditi.
Ovaj osvrt je nista vise nego odredjena booster doza morala za ukrajince. Samo to.
Nisu ovi sposobni , nego su ovi nesposobni
ee vojnika i k.u.r.c.a stavio ruke u džepove
Ja bih im dao broj 13 zato što su pružali žestok otpor i drže još uvijek većinu zemlje.
Rusima nije cilj zauzimanje zemlje nego oslobadjanje teritorije gdje je Rusko stanovnistvo vecinsko... Koji ce im q fukara iz ostatka Ukrajine??? Da ih hrane mozda???