Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da snimak ima samo 2 pixela manje mogli su ga komotno na radiju pustiti.
@entropium hahahahahahahahahahahaha
@entropium vidi se da nemate pojma
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo debili u ovo vjeruju. Kad je trebalo ukloniti Gadafija vukli su ga po ulici i objavljivali snimke, a kad treba likvidirati vodju terorista daju ti 3 sekunde crno bijelog videa.
Kao da su brojankom snimali haha
agent Mosada ili neke američke tajne organizacije. Akcija obrađena da bi se zatvorio dosije Bagdadi. Vrbovan dok je bio u zatvoru, pogledajte dokumentarac kako Mosad vrbuje najljuće neprijatelje da rade za njih.
Kako to da Bagdadija otkrivaju amerikanci, kad već odavno teren kontroliraju sirijci i Kurdi, pa valjda bi oni dosad preturili ovaj objekat bar deset puta. Bagdadi je agent Mosada ili neke američke tajne organizacije, u zatvoru vrbovan da radi za njih. Ovo je akcija samo da bi zatvorili dosije Bagdadi.
Već nekoliko dana u Pederaciji traje žalost i nevjerica za ljubljenim vođom Bagdadijem... em su snimke lažne, em Ameri lažu, em to nije on. Teško je prihvatit da velikog vođe svih islamističkih fašista više nema
Sve smo skontali. Odličan snimak. Hvala.
abu bakr al baghdadi hahahah tbjrb mogli su mu terorističnije ime izmislit
Eno glavnog na 185 i ima tim desno na 230
Crtani film
WooooW kako ga ubise
Really, are you guys fuck'n kidding me?
I šta bi kad su došli do zida, jel bilo daj mi lopovsku pa preskači?
Zar ga nisu u pecini uhvatili.amerika samo pravi zavjere
Amerikancima ko vjeruje taj gram mozga nema. Njihov kredibilitet ne postoji.
Neznam tkome vjerovati,nuteli il cipiripiju
@Hirurgdoktor Cipiripiju ....Nutela krade ljesnjake
Lokacija snimanja, Mojave desert, Nevada