Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na onim prvim slikama, ja ne vidim nikakve rane...Sta je ovo? Stave bilo sta i kazu "ratni zlocini".
Ipak ovdje treba naznačiti da su ove slike objavili AMERIKANCI! Nad ovim ljudima je počinjen zločin i nema sumnje da će odgovorni biti adekvatno sankcionisani... Za razliku od nekih balkanskih naroda koji genocid ne priznaju ni nakon 20 godina, Američki narod svjestan je monstruoznosti ovih zločina, osuđuje ih i ove zločince NE uzdiže u nebo kao neke heroje...
objavio ogrebotine... ko eto da kažemo: nije tako strašno
sikter kratkopantalolni sikter
A sta tek nisu objavili
KLIKSE ŠUTIŠ O OVOME ŠTO RADE OVAKVI BOLESNICI Kako piše britanski Telegraph, 20-godišnjak je optužen da je na javnom bazenu napao desetogodišnjaka. Policiji je kazao da je slijedio svoje potrebe. Nesretni dječak zbog teških je ozljeda hospitaliziran. Počinitelj je u Beču radio kao taksist, a u Austriju je stigao tzv. balkanskom izbjegličkom rutom.
samo oštro sa teroristima sjeme im se zatrlo i onima koji ih podržavaju
hoćemo pravdu,da se kazne svi zločinci na svijetu ,počevši od srba