Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno su pretjerali u ovom..koga interesuje ko kome zakrha i gdje, ali nemojte to na silu nametati drugim i tvrditi da je to uredu.
Bravo! Treba jačati glasno suprotstavljanje LGBT pokretu. Danas je njihova osnovna težnja da sebe predstave kao civilizacijsku tekovinu nasuprot koje stoji sve negativno i loše. Lažno se predstavljaju kao borci za progres, antifašisti, borci za ljudska prava i šta sve ne. Glasno im treba reći NE!
A i zašto bi.
Uspavani joe na aparatima.
Ona četri Ce vitamina naškrabati na duginu zastavu i mirna Bosna.
Tako i treba,biti gay je stvar izbora. Isto tako ne moze niko nametnuti drugima koji nisu gay da se duga zastava vijori pored zastave Amerike. ZAaaaaastava
Tenk ju ju es ej, ju ar maj best frend, ju ar d pis kipr, ju ar d leđend.
Totalno nebitno… Ja sam s 13-14 godina dr… sa prijateljima, oni meni ja njima itd i bilo ODLICNO brate… uzivancija kako god i bilo je jos jaaaaaako puno u BiH koji su to radili i rade, a prije bilo jos vise toga! Pa sta!!! Ostalo toralno nebitno- tudi komentari, misljenja, zastavice itd… samo špricn drugari ;)
Veliki Trump 😢
Ustvari, možda ideja i nije toliko loša. U sljedećem ratu u kojem Ameri budu učestvovali, nek fino stave dugine uniforme, i kad ih neprijatelj vidi u čemu jurišaju na njih, toliko će se zbuniti i početi smijati, da neće stići pucati.
Nadam se da se parada "ponosa" u BiH više neće održavati.
to putin zabrani oma 1000 godina i ne bavi se više pitanjem preferencije ovog ili onog spolnog organa ili drugog kojeg su neki spremni u tu svrhu zloupotrijebiti
Konacno i od njih nesta normalno.
Nešta?Jel' to nova riječ iz Sandžaka?
Je li se samo meni cini da ljudi nikad nisu imali problema s homoseksualcima sve dok neko nije smislio da kobajagi zahtijeva njihova prava? Od kad su poceli zahtijevati njihova prava, kao da su nakacili mete i navukli gnjev na njih. Ne znam. Ne bih voljela da je to istina.
Homoseksualaca je bilo kroz historiju mnogo ali tad je to bila hereza.Ako te otkriju,bivši si. Zato se je to krilo ko zmija noge sto kazu jer svako je znao sta ga ceka u slucaju da se otkrije. Danas osnova tog tzv prava je pravo na ispoljavanje toga sto oni zapravo jesu.
najveca podvala zapadne civilizacije je ova briga o pravima manjina, ukljucujuci i seksualne manjine. manjine su im prihvatljive jedino ako sluze sistemu. nikakav problem da ste homoseksualac, sve dok ste spremni bacati bombe na neprijatelje amerike. to su shvatili i srbi, pa su na celo vlade doveli anu brnabic. koja je objektivna korist za covjecanstvo od nje? negira genocid i sluzi korumpiranom sistemu isto kao prosjecan macho srbin.
Pa na vojnim ustanovama valjda treba da se ističe isključivo nacionalna zastava? Jel vojska SAD-a ili vojska LGBT-a? Kad LGBT bude osnovao neku svoju paravojsku, nek kače šta god hoće.