Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Branis se u tudoj teritoriji. To mogu samo demokratske drzave, npr. amerika :)
kad ameri napadaju sve je opravdano. u zadnjih 40 god su u ratovima,pobili najmanje ,najmanje par miliona civila ne racunajuci atomskom bombom i nikada nisu odgovarali za ratni zlocin.
Ebi ga prijatelju oni su i iznad bozijeg zakona bar tako misle
Ovi ameri su najjaci, al nicija nije do zore sjala
Kakve je zločine počinila Saudijska arabija u toj zemlji, to je nezamislivo.. Al' naravno svjetski mediji o tome ne govore, nego prenose šatrologiju američke administracije kako se oni brane bombardujući narod koji se bori protiv okupacije od strane Saudijaca i njihovih vehabija tj. američkih saveznika, koji su ništa drugo nego primitivni, zaostali zločinci..
Pa naravno, jadni Amerikanci. A zamisli da Iranski il Jemenski vojni brod cisto 'onako' plovi kraj Americke obale? Al Ameri i veliki mogu da plove gdje hoce, i bombardiraju kog i kako hoce. A to sto oni daju milijarde oruzja Saudiji koji s tim bombarduju Jemen i civile, i Ameri im cak organizuju, i pune avione benzin i sve. A vamo 'nemogu vjerovati' da Rusi gadjaju Siriji, sve zlocini, a i oni sami gadjaju Siriju. Absurd.
Pa Irak, Libija, 'no problem', sve OK. Samo malo svrgnemo vlade i 100,000a ljudi poginu, stvori se grupa ko ISIL, i milioni izbjeglica. Nothing to see.
Morate gledati objektivno na ovo, amerikanci nisu cvjecke, al su ovi kreteni ispucali raketu na njihov vojni brod dok se nalazio u medjunarodnim vodama, raketa nije ni "dobacila" do broda, ali nisu ni oni odmah odgovorili, kasnije, naravno, mislim da bi svakl tako postupio, da posalje poruku da se ne zaj... ponovo...
hau jes nou.. dokle visee
majku im jemensku kako ih nije sramota nasli da se brane na svom teritotiriju , koji teroristi sve ih treba "dronovat" ccc
@SvetiJuraj vidio bi sta bi bilo da je jemenski brodovi muvaju oko new yorka u medjunarodnim vodama
rušenje gradova je upravo to- rušenje gradova i ničim se ne može opravdati
Ne razumijem. "odbrambene prirode"????? Pa gdje su SAD, a gdje Jemen? Nista mi nije jasno
🤔🤔🤔,hmm, napad u cilju odbrane!!!
Ma jok vi kada ispalite raketu ono konfete padaju sa neba