Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god podrzava ovaj IDIL, stvarno je zaluto.
Vježba "Ništa nas ne može iznenaditi* se odgađa zbog kiše.
Suplja
Nekad Al-Qaida sad IDIL.Fali jos samo Jabat al-Nusra(ili kako vec) Ovi sto prijete jos nam nisu galaskiju ostetili ili ozonski omotac ili nabavili novi soj Ebole ili H1-N1 virusa....a već će oni nesto izmislit Ne moguse oteti dojmu kako je ovaj Cherif Kouachi ukopan na nekom groblju bez imena i bez nedgrobnog sponena bas kao sto je i Bin-Laden bacen u more bez imena i opet bez spomena Nisam siguran da li su sa njima i sahranjene licne karte i pasosi Pogotovo onaj sto se pokazao otporan na rusevinama WTC
Jos jedna laz!!!!Sve je ovo propaganda samo da se zaostri hajka na Muslimane jos vise,cini mi se da bi Pegidi najvise odgovaralo da se desi to cega se kao boje.
PEGIDA I U SARAJEVU : http://***/index.php?option=com_content&view=article&id=9235:apostoli-islamofobije&catid=58:aktuelno&Itemid=152
cenzura na "demokratskom" klixu ... link je: m.i.n.b.e.r.b.a/index.php?option=com_content&view=article&id=9235:apostoli-islamofobije&catid=58:aktuelno&Itemid=152 minber i ba su bez tackica ...
Ja ne znam sta ti muslimani traze u Njemackoj. Ako im se ne svidja neka idu u svoje vukojebine pa neka tamo postuju serijat.
Ko bi ti mater prc'o da nije njih
Glup...Gluplji....Pagida....
Ispravljam....PEGIDA....
znaci Isil po gospodi iz top komenta ipak ima veze islamom?nismo ni sumnjali.
kada cemo napraviti PEGIDA BIH?
nema potrebe,u Bosni nema islamista jer je drzava u qrcu pa gdje nema lezanja,prdenja i zivota od socijale,tu nema ni boranije zvane islamisti.
bas da vidim ko ce se to u seher Sarajevu, Zenici ili Tuzli usuditi ?! spavajte mirno, nece niko ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
glupa je i ova pegida a jossu mi gluplje ove bosnje kao sto se nesto cerece i podsmijavaju kako se eto pegida uplasila od prijetnji upucenih od strane isil-a, bosnjo pojma nema ni koje ni sta je isil bitno je da ubijaju u ime alaha i islama i bosnji je dovoljno da se identifikuje s njima, bosnjo jadan izgubljen ne zna ni je l' poso niti doso, zalosno.
vec 10 godina ratuju anglocionisticki lihvari protiv muslimana ! hvala Gospodaru Svjetova, muslimani su svakog dana sve jaci, svjesniji i organizovaniji !
šta ste se sprčili ko sprč i ili sprče jedne :D
Ne zna koja je veca budala idil pegida ? Pegida ili idil?u svakom slucaju jadni smo mi sto trpimo sve te budale
...vrijednosti, ako su prave, čuvaju se dostojanstveno, bez mržnje...vidi se da si ograničeni krstaš.
Kao prije europa cuva sve svoje gradjane :) nisu svi muslimani iz europe idilci kao sto nisu svi europljani fasisti ! Svi mi zelimo mir gdje god da jesmo ! Svi smo mi zeljni mirnog zivota zato nam smetaju sve extremiste ! Nisam neka europska liberalka ali samo kazem da nisu bolji ni prvi ni drugi sto se tice extremizma !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ALLAHU EKBER
Hrabri kao cetnici, al samo na daljinu.
Hebo, ovi radikali bi uskoro mogli donijeti probleme i neduznom narodu... Ustvari, vec jesu...