Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista mi nije jasno.....Zar roditelji ne upisuju djecu u osnovnu skolu.Kako je dobio papire da ima 12 godina?Kakva je to drzava da nema uredan popis djece?I kad mi neko kaze Amerika ovo ono.......Dozvole da neki pedofil dodje sa ulice predstavi se kao dvanaestogodisnjak i prime ga u skolu....
@wow. bas sam htio reci istu stvar. Uprava skole je jednako odgovorna za nemarnost (citaj glupost). 70 godina zatvora mi se cini nekako pretjeranim kad se uporedi sa nekim zatvorskim kaznama za osobe koje su pocinile pedofiliju.
ebo ti takvu skolu gdje jedan mo.ron od 31 godinu moze da glumi da mu je 12.mislim,heloooooooouuuuuuuuuuu,jesu li oni slijepi ili sta.evo meni je 30,od sutra cu govoriti da mi je 15....(al u k....)
a u bosni zlocinac iz foce koji je silovao 11 i 12 godisnje djevojcice dobije 12 godina i pola se oprosti radi vladanja.
umro dabogda eboo familiju pedofilskuuu !