Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
definitivno, najtransparentniji predsjednik u historiji, istinski lider!
@ mu-barack Svahili je mjesavina arapskog i lokalnih africkih jezika. Nastao je tako sto su arapski trgovci nastanili neke dijelove afrike, ozenili se afrikankama i nastao je svahili.
nije SUPRUGI nego SUPRUZI!
Sto me slatko namijah :):)... Barack ime i Barack prezime rod haha...
\"Sa sobom nosi mali kip Madonne s djetetom i narukvicu jednog vojnika u Iraku za sreću\" Znate li sta je Madonna?!?! Znate li kako prevesti Madonna?!?!?! Americka pjevacica mozda?!?!?! Bogorodica ili Djevica Marija, ali pobogu, nije Madonna!
Barack Obama nije musliman, vec zidov, dalji rodak od bivseg izraelskog presjednika vlade Ehud-a Barack-a!
@Bosanka, Draga moja Bosanko to ti se zove demokratija. Jednom kad prestanemo misliti da je to apsurd onda ce biti promjena i kod nas a dok god mislimo da je apsurd zato sto je neko izabran za presjednika iako je crn, od oca muslimana, rastavljenih roditelja, itd. ... nama nema napredka. Ja mislim da ovo sto se desilo sad u SAD pokazuje da su oni ipak pravo demokratsko drustvo
Jedan Husein (Sadam) dole, drugi Husein (Obama) gore! Amerikanci su nacija apsurda. U eri sveopšte američke fobije od svega što je muslimansko i crnačko (KKK), oni za predsjednika izaberu crnca kojem je srednje ime Husein. To samo može kod njih!
hahahahahah... os a, bistro :)
Hahahhahaha reci os a slobodno ahahahhahahaha
Lijevoruk je. Ne moze da prestane da pusi voli knjigu moby DICK imama sklupturu koje drzi za JAJE. Hmmmmm.....necu nista reci
Može dići 90 kg na benchu ? Mislim da li može izbaciti jednom ili raditi serije :)
E ja mislim da je on ateista, jer su mi i majka i otac bili deklarirani ateisti (bez obzira na to iz koje su pozadine dolazili), al se pravi da je protestant da uspije politicki :D
A svakako podržavam Obamu, ali mi je ova opsesivnost svime sto Obama pije radi, čita malo smješna... A i ova lista i kojoj se navodi da je probao marihuanu i kokain mi izgleda kao trik, odnosno \"Bolje da mi kažemo, nego da nas novinari razapnu kada saznaju, a saznat ce!\" U svakom slučaju pametno!
ma musliman Barack Husein Obama :DD moj coek