Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo jače udruženje pčelara
ODKB - NATO za sirotinju 🤣
srpski rusofili koji zive i rade po zapadnoj evropi vec se pakuju, daju otkaze i sa porodicama odlaze u rusiju i ove proruske zemlje da traze bolju buducnost i bolji zivot...ili ?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Dio teritorije koji je Azerbejdžan napao nije međunardno priznat dio Jermenije, ne priznaje ga čak ni Rusija
Nije Azerbejdžan napao Armeniju, već oslobodio svoju zemlju od okupatora. Jedini agresor i okupator u ovom slučaju je Armenija. Nagorno Karabah je međunarodno priznata teritorija Azerbejdžana. Iz tog razloga mu je i Putin rekao da Rusija nema pravo da reaguje jer Armenija kao država nije napadnuta.
Zanimljiv izbor riječi… …To je u suprotnosti ne samo sa slovom, već i sa duhom osnovnih dokumenata ODKB-a…. Samo da se narod ne uspava….
sve vi znate, tetke jedne, zene i majke vas hrane.
Pašinjan je zapadni covjek, zato su rusi Armeniju pustili niz vodu u ratu 2020. Ali bice jos gore, pitanje vremena kad ce azeri uz blagoslov putina krenuti na njih. Ako nesto rusi nepodnose je izdaja i tu nema zezanja...
A kad su devedesetih Armenci u vakumu nakon SSSR-a etnički očistili Karabah, porušili i popalili azerbejdžanske domove, onda je bilo OK.
So this is progress? still regress
A u Šveckoj pingvini. Zdravo!
uskoro ce se cuti kako je Pasinjan pao s'prozora, ubio se lovackom puskom il ga zviznula macola u glavu ...
Vrlo smiješno. Ali vrijedno spomena isti OVAJ daje medalje nacionaisti desničarske partije ŠVEDSKE 2022 KOJI hoće da oduzme stalne boravište dozvole 300 000 osoba. I primjeni u vremenski ograničene dozvole. Partije SD. KOJA MRZI ISLAM I JEVREJE I SAME ŠVEDSKE UROĐENIKE. DA PROTJERA SVE ŠTO NIJE ŠVEDSKO.
Pametan čovjek. Vidi kako i gdje su pare, najjača odbrana i odgovor na agresiju a ko su kukavice i navikani tzv. savezi. Jednostavno NATO.
Risto đogo hahahahaha čuj risto hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Zeleno svjetlo za Azerbejdzan da oslobodi totalno svoju teritoriju, odigra Ilham Alijev sah mat - Pasinjan ne zna ni sta se desilo