Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj "islamsko-konzervativne države"!!! Bolesnici klixovsko - udbaski islamofobicni, pogledajte prvo sta čovjek radi u Turskoj, pa onda pišite.
Naravno da je Turska islamsko-konzervativna drzava i to nije laz. Njemacka, Svicarska i Austrija su hriscansko-konzervativne zemlje. Sta je sporno?
Ma ti si konzervativna budala
baketa za precjednika
Da li ste znali? Biračka mjesta služe za biranje, a ne za bacanje zavjesa u zrak kao što se donedavno mislilo od većine ljudi. Ako su biračka mjesta zatvorena, to znači da nisu otvorena. Osim toga, biračka mjesta se ne zovu bihaćka mjesta (mnogi su mislili da su ta mjesta dobila ime po Bihaću, odakle se mislilo da potječu) nego se zovu biračka mjesta.