Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocu u becu da zivim kmee
I kurz je desnicar ako nije i krajnjiji od te krajne protiv koje se bori za funkciju
Vazda kurza handri desnica to je tako u zivotu..
Dodik pozvao vlahe u Austriji da podrže krajnju desnicu , a na kraju će dobiti Kurca !!
Kurz=klempo@
navijam za slobodarsku partiju...samo im ime kaze sta je njihov cilj...a i veliki su prijatelji srba.....mada se i sa kurcom moze razgovarati...samo nek socijalisti ispuse...
Ti si puk'o, nemaš ti pojma, hebote hitler
@bijeli tigar ..zasto sam puko....slobodarska partija se zalaze u eu parlamentu i svim institucijama za republiku srpsku....slobodarsku partiju ne interesuju nejmacke i soroseve islamizacije evrope..njih interesuje njihova domovina austrija...
Ma dobro, tako se to radi protiv krajnje desnice ili ti ga otvorevnih fasista. Posaljes na njih manje otvorene fasiste i onda ih oni posalju u opoziciju identicnim fazonima, sa kojima oni uzimaju glasove. Klin se klinom izbija. Medjutim, ne kontam sta se vlasine raduju kad su oni vjerovatno najveca grupa stranaca u Austriji, a sto se tice fasista, stvar je tu uvijek bila kristalna jasna, "ausländer, alles raus"!
Znaci fasisti zele sve strance napolju iz svoje drzave, ne samo jedne. Jer ovi zamotani, oni nikad ne mogu konkurisati poslovima domicijelnoj populaciji, medjutim Balkanci mogu i kao takvi su veca smetnja domicijelnim, nego zamotani.
Desnica cvrsto drzi Kurca.
U vecini slucajeva, desnica dominira Kurzom. Ponekad i ljevica, al' zato treba dobar sporazum.
Krajnja desnice je potrebna da vrati ustasko cetnicku gamad u svoje vukojebine, kao '45 iz Blajburga.
Eto Kurtza muslimani. Sad slijedi spektakl sa ovom tvorevinom, znajući, šta on misli o vama.
drž' se ćerko čvrstog kursa, kaže majka stara, drž' se ćerko čvrstog kursa, drž' se marke i dolara
Austrijska buducnost je u Kurzu
Pa ispravna je tvrdnja Qrca. Sa desnice se mora preći na ljevicu.
Ja mislim da je njegova moc u usima, zato je i uspjeo ovako mlad!:-)