Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onima koji nisu upućeni oko ovog cirkusa.Da uprostim razlog zašto oni hoće da izađu iz EU.Britanska nesposobnost da zaštiti svoju ekonomiju od Njemačke produktivne proizvodnje kvalitetnih i relativno jeftinih proizvoda koji su opšte prihvačeni sa povjerenjem kupaca. Ko je lud da kupi njihov proizvod koji je ne opravdano skup.I uz to sami su svoju industriju ugušili sa svojom arogantnom ne konkurentnom cijenom.
@OKOnaOKO Prije da je cinjenica da su duzni pratiti zakone koji oni sami ne donose, sto ukljucuje trgovinske sporazume sa indijom i starim kolonijala. To i jeste glavna stavka kampanje za brexit bila....
OVA ZENA JE JAKO ODVRATNA
Sreća pa ovi Englezi nemaju drugih briga
I kod njih nema nista milije od fotelje!
Ostaće Britanci u EU a Tereza May će u penziju! Tako bude kad penzioneri vide državu...
Ovu gamad treba odjebati is EU I ebat im mamu zauvijek da se ne oporave do sudnjeg dana
Ma hajte više u tri p...e m...e,dodijaste cijelom svijetu.Šta ste se uzvratili? Šta hoćete više? Il izađite il se okanite.
Malo bi hapyo, malo bi kakyo. Ovo je isto kao kad narkomanu oduzmeš drogu i onda ima one periode krize. EU im uzme privilegije i oni idu u krizu.
Pa smjenite je vise
i englezi ko bosanci, sve u zadnji cas!