Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koliko znam u Emiratima se ne smije hodati bez marame pa se niko ne buni tamo. Zasto je to vijest kada se uradi kontra tamo gdje marama i nikab nisu ni tradicija ni obicaji? Smijesno...
krscanski fasisti nastavljaju genocid, progone sa nekrscanskim stanovnistvom..krscani su jednostavno genocidasi i fasisti, kojima smeta sve sto je muslimansko..
Nije istina, u Emiratima sam bio više puta, te živio jedan vremenski period. Zapad nameće da u Emiratima imaju zloglasni zakoni, a realnost je drugačija, ima i žena koje nisu pokrivene, samo šal oko vrata nose i nose uske farmerke, majice itd... Ali ne očekujte da se u Saudijskoj Arabiji koja je kolijevka islama, dopusti da žena otkrivena hoda, jer to je sveta zemlja muslimana.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ni meni nisu dali bez košulje i kravate u hotel hilton pizda im materina diskriminatorska
Pored toliko prevaranata i lopova konacno sam pronasao pravog coveka sa pravim dojavama. Jedine prave i sigurne dojave na facebook-u,uvjerite se i sami.... https://www.facebook.com/sigurnazarada99?ref=hl jedine sigurne i prave dojave za kladionu na internetu posjetite nas
A da se pojavila casna sestra u publici..da li bi tada bio odrzan nastup?? Ne kontam...gdje god se pruzi prilika, pojedini komentarisu bule, a niko ne komentarise casne sestre? PA i one imaju svoj stil oblacenja i to niko niti spori niti komentarise..
nemoze islam i opera zajednovo je samo jedan dokaz vise a vi srbadija samo pjenite i vase cemo zabulit da vide sta je higijena a ne ko vi kkolo ui unutra pfui pogledajte gace i vidicete sta mislim
gledam neke kometare manjina se mora prilagodjavat vecini,ok je,al kako bas samo jedina drzava na svijetu dje imaju izbori nevazi to a to je Bosna jel to dokaz da su krscani fasisti ili nije,razumijem ja tamo bliski istok nema izbora nevladademokratija i mozda vecina al u kurvi evropi koja se busa u prsa da su demokrate nevazi to pravilo,sve ukazuje da krscanska evropa pociva na fasizmu bas kao i one drzave islamske u kojima vlada serijat.
Kako su se oblacile npr Hrvatice prije 200 god? Krscanstvo kao vjera je propalo, ostao je samo ono merry xmas.. Dok je islam u usponu.. Njemacki analiticari su procijenili da ce islam zavladati europom u sljedecih 100 godina, francuska ce prva 'pasti'.. To su oni rekli ne ja samo da se zna:)
H E R C E G B O S N A R E P U B L I K A S R P S K A I Love
@Kiseljacanin.SINJI TIĆU POGLADI ME PO GLAVIĆU
Aj bizi baljo
Sretnik, De ba matere ti ohladi.Karadzic je veci Bosnjak od tebe. Nije bosnjacko nikad bilo da se podrzava ova nazadnost...cuj ,pokrivena u operi? to ti je isto da odes pjan ko letva na djumu, ili da dijelis cokanje loze za bajram mjesto Kurbana. Cuj u nikabu na operu? Reci mi jednu operu da je komponavana od strane ovih sto se pokrivaju...nema je. Zato jarane jer nesto i nije u redu u susretu te religije I umjetnosti I nauke. Sta Arapi zovu naukom je trla baba lan.
Haha a nemoj sad da ti trazim knjigu putopisca iz 1900 i neke, covjek se kune da nikad lice (kamoli lice)bosnjakinje nije vidio,
Kamoli kosu*
Sretnik, De ba matere ti ohladi.Karadzic je veci Bosnjak od tebe. Nije bosnjacko nikad bilo da se podrzava ova nazadnost...cuj pokrivena u operi? to ti je isto da odes pjan ko letva na djumu, ili da djelis cokanje loze za bjram mjesto Kurbana. Cuj u nikabu na operu? Reci mi jednu operu da je komponavana od strane ovih stose pokrivaju...nema je. Zato jarane jer nestoi nije u redu u susretu te religije I umjetnosti I nauke. Sta Arapi zovu naukom je trla baba lan.
Ružne oči. Volim onako plave, arijevske.
...more li ovaj klixo ikad napisat kakav analitički članak, onako istraživački, na nekom višem nivou...ili samo da kopira zapaljive članke i kajmači google analitycs na beskarajnoj mržnji kršanskih i islamskih turbo vjernika...baš je postalo ofirno...
Jarani, pogodio si 50-ku u pikadu.. Ili sta je vec u centru, odavno nisam igrao..
U ISLAM JE BUDUĆNOST SVIDJELO SE TO VAMA ILI NE
KJAFIRI BJEŽE KOD KJAFIRA
Ima onaj vic kaže Arapski znanstvenici izumili vremenski stroj koji bi komplet zemlju vratio u prošlost. Dali mu nadimak Islam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://www.facebook.com/groups/1507919782802550/?fref=nf
Cista propaganda, zena koja nosi nikab trebala bi da zna da je muzika zabranjena
Čak i Arapi idu na koncerte. Primjer: Lady Gaga, Dubai, 10. septembar, rasprodano (svih 8,365 karata prodano, broj jeste mali ali toliko je dvorana primala). Ali jeste promijenila svoj nastup da se ne bi uvrijedili, npr. nije se presvukla na bini, ali ipak je nosila bikinije.
@opa jel' postoji vjerska policija u Emiratima ili ne? Ako mi kazes da ne postoji, onda se zaista izvinjavam. PS nisam fanatik nego samo posmatram realnost.
@gertje trenutna "carsija" u kojoj se nalazim broji preko 6 miliona stanovnika.Pros'ao sam jos kroz par tih carsijica Ja vjerujem i znam da ima prijema i gala na kojima je "sve dozvoljeno" ali ako je svima sve dozvoljeno zasto onda "The Mutaween" ?
Ako se opredješ da živiš u nekoj državi, moraš prihvatiti i Zakone te države. Ništa čudno. Par jednostavno nije trebao ići u operu, znajući da su po zakonima te države kao takvi, građani drugog reda.