Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel ova Francuska izać iz vanrednog stanja prije neg će BiH ući u EU ?? ( nikad) Napomena SAD su od 2001, pa red je očekivat i za Francusku. Zemlja ima nuklerni vojni potencijala sa kojim ne može da zgazi terorističke muhe ! U čemu je tu problem ? Počinjem sve više da shvatam MAri LE Pen.
Samo da ne ubije ko uciteljicu😂
Opet se sjatili desnicarsko-krscanski pedofili da punim zvaljama "idila" i naravno "islamistom" tipkaju svoje frustracije. Cim se se ispostavi da
...nista od njihovih mokrih snova nema, ko u slucaju BVB-Busa u Dortmundu, onda poviju repic medj noge i sute ko zaliveni. Sto je najtuznije da se i pojedini podguzari tj. Bosnje sa tim desnicarsko-pedofilskim krstaskim teroristima zdruzili da u zagrljaju sa istima pljuju po muslimanima i Islamu. Al da jednog jedinog desnicarsko-pedofilskog krstaskog teroristu dozivis da pljuje po svojoj vjeri ko u slucaju BVB-Busa u Dortmundu jos neces dozivjeti. Pljuc!
Ajmo desnicarsko-pedofilski-krstaski maskirnopantolonasi i teroristi, navalite sa minusima. Treba mi tacan broj vas, kad budemo u sljedecem pohodu dolazili opet na Balkan da vas "preuredimo" i "prevaspitamo" u jeku Osmanskog Ustanka, da prebrojim metke. Svaki od njih ima po ime : Krmoslav, Svinjomir, Krstoljub... i da vam istresemo malo uranijskog otpada. Treba nam mjesta po skladistima za novo naoruzanje koje smo proizveli.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
za Bosaanca najbolja je Švedska.