Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su napravili Godzilu!🤔
Slavenski Tenisaci Vec ostvarili poptun primat na Wimbledonu ove godine. Zapadne kolonijalne sile spale na mlitavog Federa, koji CE Dana's pokusati prolaz u 16 najboljih. Feder do 1/4 finala u zdrijebu nema Niti jednog slavena.
Sto nisu testirali u Francuskoj ?
gdje bi francuzi ista zataskali, pa prefin narod
Jok eto radjaju se degenerici u Polineziji tek tako od svjezeg tropskog vazduha...
Čovjek je glup i proklet, samo džaba narušava život na Zemlji.
Još je i "Boga" izmislio, da bi opravdao svoje budalaštine i ugušio strah od smrti
...nije to nista,zataskavaju i genocid pocinjen u Sjevernoj Africi...samo u Alziru su pobili preko milion ljudi,a sta je sa ostalim kolonijama...nema vecih g*vana od Francuza...jos i danas ubiru kolonijalne poreze od 500 milijardi eura od tih siromaha iz Afrike....https://www.frontslobode.ba/vijesti/evropa/64563/francuska-ubire-kolonijalni-porez-od-14-africkih-zemalja-godisnje-dobije-500-milijardi
Nema zataškivanja. Desilo se čim je info o tome dostupan.
50 godina poslije....
joj ova francuska je zlo...