Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Drinski jest na svoj način malo udaren mokrom čarapom (neka se ne ljuti), ali često ima pravo. Na kraju će se ako ne svaka kuća onda barem svi iole važniji objekti morati ograditi zaštitnim zidom da bi bili zaštićeni od radikalnog islamskog ludila, koji je daleko opasniji i skuplji od kravljeg ludila...
u francuskoj pa i njemackoj i belgiji ce uskoro svaka kuca morati da se ogradi zidom......jednostavno oni se ne mogu odbraniti od crnaca i musimana koji ce jednog dana reci..zasto vi imate toliko a mi nemamo...hocemo da podjelimo vasu imovinu......ali sve to su katolicki stotonisti i zasluzili
ja mislim da se ti jako malo razumijes u to sto pricas i da pausalno donosis zakljucke
@c8politan ...nije to nista novo...sve to oni vjezbaju u bih i na kosovu...evo recimo pre neki dan su naredili srbiji da srusi zid u kosovskoj mitrovici koji djeli srbe i siptare a onda su im naredili da dizu dva veca zida ali staklena...neprobojno staklo...najsmjesnije mi je bilo kako su se taci i ostali siptari radovali da su pobjedili srbe u necemu...a onda dobili ne jedan...nego dva zida...i to veca :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Super! Prave ruglo i još za to izdvajaju silne milijone! To mogu samo raspale budale.....
@Andy. eh što bi ti dao da se to ruglo i ti milijoni sliju u tvoje selo
Nebih! To bi pokvarilo ljepote moga sela!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
selo moje ljepše od pariza...imam i ja dalekovod u selu ljepši od ovog tornja
Isti trafo stub u Vukovijama
Islamski terorizam vodi svijet u izolaciju.
Islamski terorizam, i katolicki psihicki nestabilne osobe za koje se ni slucajno ne smije reci da su teroristi....
@Andy. te katoličke nestabilne osobe pri napadu ne viču "Hvaljen Isus", dok islamski teroristi koriste svoje sektaške krilatice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Predizborna kampanja za predsjednicke izbore, trenutno je fokus na sigurnosti gradjana. Ko ponudi vise sigurnosti, dobice vise glasova.
ne bacat pare uzalud, već to željezo sa njega iskoristit za gradnju željeznica...sit vuk, ovce na broju
možda raspiše referendum za odcepljenje nakon zida
Dobro su ih isprepadali.
unaske ubosni kazes svakom bujrum, ko ti dosadi motiku mu das.
Hrvatska treba da se zainteresuje radi svojih intelektualnih prava nad Stonskim zidom, a Kinezi da ne kradu tuđa bi trebali biti aktivni ! Koliko bi samo od Trumpa licenci trebali primiti za svaki kilometar zida !
Hrvatska treba da se zainteresuje radi svojih intelektualnih prava nad Stonskim zidom, a Kinezi da ne kradu tuđa bi trebali biti aktivni ! Koliko bi samo od Trumpa licenci trebali primiti za svaki kilometar zida !
Da je Eiffel podigo toranj, u Bosni, mogo bi i preko noći nestat, imajući naše firaune u vidu.
Kakvo je vrijeme doslo vise neces moci vidjeti nikakve znamenitosti, svi ce se pocet ogradivat zidinama, real fortrees