Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa bivsa Juga i Tito,sumljam da bi se oni spustili na ovaj nivo... Sve kriminalce streljat i svjet mirann :)
......policajca u modernim i uređenim državama ne štite panciri i heckleri već zakon.... ....napad na policajca je ujedno i napad na državnost i najstrože se kažnjava......ako netko ima hrabrosti napasti tako zaštičenog državnog službenika, šta bi onda mogli očekivati obični mali ljudi.......
Žuta gredo, gledaj bruku, žuta, žuta gredo gledaj bruku....
Sudstvo i tužilaštvo je rak rana pravnog sistema jer ne provode zakon onako kako bi trebali. Frajer napravi u 10 dana 5 razbojništava na različitim lokacijama oni mu sve objedine u produženo krivično djelo. Uhvatiš lika sa 500gr droge , tužilac mu stavi na teret krivično djelo kao da si ga uhvatio sa 2gr. Fuj sistem! Propast' ćemo ko žeton brzo.
PA trebalo bi uvesti policiju da zaštiti policiju. KO U BIH !!