Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azerbejdzan podržava Izrael, razmjenju Azerski prirodni gas za Izraelsko oružije. Javno jos nisu osudili Izraelski genocid u Gazi a Armenija jeste. Pa vi dobro razmislite za koga navijate!
Pa ima Bošnjaka koji navijaju za agresiju na Ukrajinu, šta te čudi od našeg naroda izgubljenog u prostoru I vremenu???
Ja sam jedan od njih. Ne slažem se sa Rusijom u vezi sa manjim bh. entitetom a sto se tiče Ukrajine 100% su upravu. Amerikanci su se baš osilili, NATO države su na granici Rusije i hoce jos da se šire, pa su Ameri instalirali nekakve sisteme u Poljskoj uperene prema Rusiji. I crvena linija je bila da Ukrajina uđe u NATO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo bi već bila potpuna invazija i agresija, lijepo sankcionisati Osmane da malo smire strasti.
auuuuuuuuuuuuu
Armenija je Azerbejdzan 💪💪🇦🇿🇦🇿
ako su pametni ovo im jedinstvena prilika u ovom stoljecu
Ako Azeri naprave tu glupost i uđu u rat sa Armenijom izgledi u vojnom smislu jesu na njihovoj strani, ali političke i diplomatske veze bi onda punom parom proradile protiv njih i to bi im se zestoko moglo razbiti od glavu
Planira zato sto ima Podrsku Izraela ! Glavni saveznik Azerbejdzana nije Turska nego Izrael !
Amerikanci naoruzavaju Azerbejdzan a rade vojne vjezbe sa Armenijom 🤦🏻‍♂️
I jesu im podigli repa .
🇧🇦🇦🇿
Naxçivan nije nikva enklava nego veze za zapadni azerbejdzan regija u Iranu
Ako osvoje Armeniju onda nasi Zmajevi nece imati tu srecu da izvuku Armeniju u nekom narednom zrijebanju.
Ovaj Pašinjan je 2018 došao vlast "obojenom revolucijom" uz pomoć Soroša i CIA a soroševci pojma nemaju o ratu zato je izgubio Nagorno Krabah a možda će i cijelu Armeniju. I kod nas su soroševci na vlasti od premijera KS, gradonačelnice i inače "Naše Stranke". Vučić je isto sorošev lik, predsjednik Rama i italijanska premijerka. Sve što je na migrantskoj ruti.
@Deserti jesi li to sam skontao ili ti je neko pomogao????Poštujem tvoju teoriju ali si nažalost sve fulio
Azeri = 10 miliona, Armeni = 2 miliona stanovnika. Vojno su Azeri 10 puta jaci.
Ako su i ovdje ameri umijesali svoje prste , hebi ga onda .