Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to tvoja baba tako rekla jelde?jel baba malo volila naginjat iz cuturice pa zamezit bjelim lukom?pa istrest brabonjke iz opanaka i obrisat d.upe kakvim papirom dok je razglabala o primitivnim religijama?m.rrssss
@xYZ A koji si ti autoritet da nazivas neku vjeru primitivnom? Ako si imao nesto protiv prethodnog komentara onda si u tom pravcu mogao i reagovati.Ovako si ispao nazadniji od majmuna. Pravi si primjer neotesanog, agresivnog i retardiranog balkanskog goniča na vjeru i naciju...
Nekuzi Adin nista..jer je zatrovani kreten......
pusti ba ta preseravanja. poz svim ljudima dobre volje
adin, ako misliš da si tim kometom obranio svoju vjeru ili se smtars pak vecim vjernikom-varas se. takvi \"vjernici\" nam ne trebaju. stoko.
@adin - svatko bira za sebe osobno, živi i pusti druge da žive.
A sta ce islam u Evropi? Koko to da dolazi u Evropu i ko ga to donosi? Kako to da islam ulazi bez pitanja? Vidis prika, na svakim vratima postoje cuvari koji nepozvanim lijepo objasne da nisu pozeljni tu gdje ovi hoce na silu da udju. Ako ovi i dalje nastupaju agresivno u maniru vjere koju zele da unesu, onda idu malo zesca uvjeravanja pracena i pokojim vaspitnim mijerama da ne mogu uci gdje im nije mjesto. Suviste je to primitivna vjera da se puti u Evropu. Kao Turci za EU!
bolje predji na islam i spasi se,islam vam u evropi kuca na vrata,jos malo ulazi bez pitanja ;) crknite od muke